1080 Ti'dan 3060'a geçilir mi?

Hocam TR'deki hiçbir firma bildiğim kadarıyla yurt dışı ürününe garanti vermiyor. Bununla ilgili Newegg'den alınma, kartları arızalanan insanların forumlara açtığı konulara bakmıştım. Bayağı mağduriyet yaşıyorlardı.

EVGA veriyor garanti ama ülkemizdeki garanti kısmı muamma kullanıcıyı güzel mağdur ediyor sonuç kullanıcı hatası TRdeki garanti bazen bir işe yaramıyor ASUS, MSI Gigabyte servisleri maalesef iyi değiler.

Geçilir, DLSS ile uzun senelerde götürür. Arkanıza bakmazsınız AMD tarafında 6600 serisi de olabilir performans anlamında tatmin edici bir seri ama RTX performansı zayıf dahili DLSS benzeri donanımsal destek yok 3060'ın albenisi daha iyi geliyor bana kalırsa.

DLSS çok işime yaramaz demeyin yeni çıkacak oyunların hemen hemen hepsi bunu destekleyecek artık DLSS ile anında 2 kat performans kazanıyorsunuz.

Geçilir, DLSS ile uzun senelerde götürür. Arkanıza bakmazsınız AMD tarafında 6600 serisi de olabilir performans anlamında tatmin edici bir seri ama RTX performansı zayıf dahili DLSS benzeri donanımsal destek yok 3060'ın albenisi daha iyi geliyor bana kalırsa.

DLSS çok işime yaramaz demeyin yeni çıkacak oyunların hemen hemen hepsi bunu destekleyecek artık DLSS ile anında 2 kat performans kazanıyorsunuz.
Amd tarafında da fsr yaygınlaşıyor kardesım bende rx 6600 xt ve rtx 3060 ti arasında kaldım arada nerden baksanız 4 5 bin tl fark var değer mi bilmiyorum

Hocam hangi kartı aldınız. Ben 9000 tl civarına MSI 6600 XT almıştım. 3 ay olacak neredeyse ve baya memnunum :)
Bende msi gaming x rtx 3060 ti aldım kardesım. Memnunum suan serin bi kart. 17.5 a aldım ama yanında msi 280r sıvı soğutma verdiler taktım pc ye. Ve msi b560m pro wifi anakart ile msi force r100 kasa verdiler bu ikisini satıyom

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı