RTX 3060 Ti'dan 4070 Super'e geçilir mi?

Watch Dogs, RDR2 ve Cyberpunk gibi oyunlarda ortalama 15 FPS veriyor. 15 FPS ile akici bir deneyim aliyorsaniz ne mutlu. Ancak 3060 Ti 4K icin uygun bir kart degil. GPU gucu olsa bile VRAM yuzunden 4K cozunurlukte akici oynatamaz. Ki muhtemelen cok buyuk bir kisim PC kullanirken televizyon degil monitor kullanir. Televizyon ile kullanacaksa PS secenegi var.
4k 30fps rahat alır o oyunlarda. %99 fps'i 30 görürse çok akıcı oyun deneyimi sağlar.
 
4k 30fps rahat alır o oyunlarda.
Cyberpunk 4K ayarlarda RT acikken ve DLSS kalite ayarindayken 18 FPS veriyordu 3060 Ti yanlis hatirlamiyorsam. Ki hala 30 FPS diyorsunuz konu sahibi cok yuksek ihtimalle televizyon degil monitor kullaniyor ki monitorde 30 FPS ile oyun oynamak pek de zevk vermez.
 
Borçla yapılacak bir iş değil bence ama geçilebilir. Fakat 5 bin serisi kartlar (her seri kart gibi) Türkiye de satışa girdiğinde hemen alınabilecek uygun fiyatlı kartlar olmayacaklardır. Çıktıktan belki de aylar sonra fiyatını hak eden kartlar haline gelecekler. Bunu da göz önünde bulundurmak gerek. 3060ti kötü bir kart değil.
Hocam kafama takıldı biliyorsunuz fiyatlarda artıyor yani alayım diye düşünüyorum ama benim açımdanda 4000 serisi beklediğim gibi değil performans üzerine değilde teknoloji üzerine dlss gibi teknolojilere ağırlık vermişler fakat şuandada 4000 serisinden başka güncel seri yok mecbur durumum rahatlarsa en kötü bi 4070 super almayı planlıyorum cevaplarınız için teşekkürler
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı