RTX 3060 Ti'dan 4070 Super'e geçilir mi?

5000 serisi pahalı olacak. Her çıkan yeni ekran kartları pahalı oluyor orası ayrı da tabii 4000 serisine göre daha pahalı olacak. Çıkınca aradaki farkı verebileceksen bence beklemelisin. Ancak 4070 alırsan çok da bir şey kaybedeceğini düşünmüyorum.

Onu nasıl yapıyormuş test atar mısın? 8 GB VRAM ile 4K oyun oynatmak büyük başarı olur doğrusu. Yalnız çağ öncesi oyunlar olmasın. RDR 2 Cyberpunk gibi oyunları 4K gibi çözünürlükte oynatamaz. 30 FPS akıcı bir deneyim sağlayamaz.

Ryzen 7 olması bir şey değiştirmez. 7800X3D ile 4070 darboğaz yaratmaz.
Valla 43 inch bir ekranda 30 fps sana 120 hz gibi geliyor ekran büyüdükçe fps önemi azalıyor gözler seçemiyor. Gtx 1650 ile çoğu oyunda 4k 30fps oynuyorum gayette akıcı. 3060ti ile bu arkadaşın 30 fps açamayacağı oyun yoktur.

Ryzen 7 biraz 4070 için güçsüz kalıyor ama arada iyi bir performans artışı olur.
Darboğaz hakkında bir bilginiz yok, sürekli görüyorum sizi konuşmayın artık, yanlış bilgilendiriyorsunuz insanları. İşlemciye Ryzen 7, i7, i9 olarak değil tam model olarak bakmak gerekir, 7800x3d 4090'a bile darboğaz yapmıyorken 4070 Super'e mi yapacak?

Hangi degerlermis?
Darboğaz hesaplama siteleri 🤣🤣
Valla 43 inch bir ekranda 30 fps sana 120 hz gibi geliyor ekran büyüdükçe fps önemi azalıyor gözler seçemiyor. Gtx 1650 ile çoğu oyunda 4k 30fps oynuyorum gayette akıcı. 3060ti ile bu arkadaşın 30 fps açamayacağı oyun yoktur.
GTX 1650 ile hangi oyunda 4K 30FPS oynuyorsunuz? Terraria falan mı?

Darboğaz hakkında bir bilginiz yok, sürekli görüyorum sizi konuşmayın artık, yanlış bilgilendiriyorsunuz insanları. İşlemciye Ryzen 7, i7, i9 olarak değil tam model olarak bakmak gerekir, 7800x3d 4090'a bile darboğaz yapmıyorken 4070 Super'e mi yapacak?

Darboğaz hesaplama siteleri 🤣🤣

GTX 1650 ile hangi oyunda 4K 30FPS oynuyorsunuz? Terraria falan mı?
Al güzel kardeşim bu herifin işlemcisi kötü ondan fpsleri %20 benden daha az alıyor bende i5 12400f var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben tam şu videodaki fpsleri alıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Al güzel kardeşim bu herifin işlemcisi kötü ondan fpsleri %20 benden daha az alıyor bende i5 12400f var.

Watch Dogs, RDR2 ve Cyberpunk gibi oyunlarda ortalama 15 FPS veriyor. 15 FPS ile akici bir deneyim aliyorsaniz ne mutlu. Ancak 3060 Ti 4K icin uygun bir kart degil. GPU gucu olsa bile VRAM yuzunden 4K cozunurlukte akici oynatamaz. Ki muhtemelen cok buyuk bir kisim PC kullanirken televizyon degil monitor kullanir. Televizyon ile kullanacaksa PS secenegi var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı