1080p için RTX 3060 vs RX 6600 XT

Arkadaşın anakartı B450M TUF Plus II. PCI-e 3.0 slot. 6500 xt 6600 ve 6600 xt pci-e 3.0 da cidden sorunlu çalışıyor. Kimse bundan bahsetmiyor. 6700 XT takmayacaksan alma kardeşim. çünkü x8 kanalını kullanıyor bu kartlar. 6700 XT x16 kanalını kullanıyor. Bu yüzden anlık takılmalar darboğazlar yaşaman çok normal durum olacak. Ben bizzat yaşadım ve 6600 xt elden çıkardım. Alırsın buraya yaşadığın sorunları konu açarsın. Sonra gelip format at diyecekler.
Onu gördüm ama 1080p çözünürlükte veriyolu darboğazı yaşaması pek olası gelmedi. İçinin rahat etmesi için 3060 da alabilir tabi.

S
Arkadaşın anakartı B450M TUF Plus II. PCI-e 3.0 slot. 6500 xt 6600 ve 6600 xt pci-e 3.0 da cidden sorunlu çalışıyor. Kimse bundan bahsetmiyor. 6700 XT takmayacaksan alma kardeşim. çünkü x8 kanalını kullanıyor bu kartlar. 6700 XT x16 kanalını kullanıyor. Bu yüzden anlık takılmalar darboğazlar yaşaman çok normal durum olacak. Ben bizzat yaşadım ve 6600 xt elden çıkardım. Alırsın buraya yaşadığın sorunları konu açarsın. Sonra gelip format at diyecekler.
hangi modeli aldın peki hocam?

Akıcılık farkı bunlar şehir efsaneleri aslı astarı yok. 6600XT, 3060’tan daha performanslı ama piyasadaki çoğu oyun Nvidia’ya daha uyumlu olduğunu söyleyebilirim. 1080P oyun oynamak istiyorsan ve yazılım desteğiyle alakalı başın ağrımasın istiyorsan 3060 alabilirsin. Saf kas gücü tercih edeceksen 6600XT almalısın.
Şehir efsanesi değil onu söyleyeyim. İki kartın arasında özellikle online oyunlarda akıcılık farkı oluşuyor. 3060 ve 6600 XT kullanarak yorumda bulunuyorum kaldı ki bunu söyleyen bir tek ben değilim.
Tamam teşekkürler. Galax geldiği zaman yarın takar denerim. Kartla ilgili sorusu olan olursa cevaplarım yarın geldiğinde.
İptal etme şansınız varsa bunu alın derim. Fiyat anlamında çok daha mantıklı bu kart.

Şehir efsanesi değil onu söyleyeyim. İki kartın arasında özellikle online oyunlarda akıcılık farkı oluşuyor. 3060 ve 6600 XT kullanarak yorumda bulunuyorum kaldı ki bunu söyleyen bir tek ben değilim.

İptal etme şansınız varsa bunu alın derim. Fiyat anlamında çok daha mantıklı bu kart.
Yok hocam çoktan verdiler kargoya. Galaxıda denemek istiyorum açıkcası çevrem çok övüyordu. Aldığım 2 asus 3060 da bozuk cıkınca Asustan soğudum 2 aydır garanti süreçleriyle uğraşıyorum. Hadi dedim bu bozuk gelmiş garantiye yollayayım tekrar alayım, yeni aldığımdada rattling sorunu vardı. Soğudum yani asustan o yüzden galax gibi markaları denemek istiyorum.

Saf güç anlamında 1080Ti almak ile 6600XT almak uzak noktalar gibi gözükse de bence yakın.Sadece 6600XT daha yeni bir ekran kartı

Allah aşkına iki kart arasında niye akıcılık farkı olsun. İkisi de aynı ortalama fps'i veriyorsa %1 ve %0.1 fps değerlerine bakılır. Bunları etkileyen tek etken de gpu değildir ram ve cpu da önemlidir. Farklı insanların farklı yorumlarını dinleyerek tek değişen etken ekran kartıymış gibi konuşup insanları yanıltıyorsunuz ya bir de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı