Kartları aynı sistemde test ettim ama sen bilirsin. Ayrıca bunu bir tek söylemiyorum emin ol. @Jukac gibi forumda iki kartı da deneyip benzer yorumda bulunanlar var. Mesela örnek:Allah aşkına iki kart arasında niye akıcılık farkı olsun. İkisi de aynı ortalama fps'i veriyorsa %1 ve %0.1 fps değerlerine bakılır. Bunları etkileyen tek etken de gpu değildir ram ve cpu da önemlidir. Farklı insanların farklı yorumlarını dinleyerek tek değişen etken ekran kartıymış gibi konuşup insanları yanıltıyorsunuz ya bir de.
Rekabetçi oyunlarda hangi ekran kartı kullanılmalı?
Düşündüğüm sistem ekran kartı haricinde budur, temsili olsun diye böyle yapmıştım. Anladığım ve okuduklarım sonucunda 6600XT güç konusunda önde fakat sürücü kulvarında AMD geride kalıyor " gibi ". ( deneyimlemediğim için söylüyorum ) 3060 ile arasındaki fiyat farkı ile açıkçası cazip geliyordu...
Rekabetçi oyunlarda hangi ekran kartı kullanılmalı?
Önerilerinizi dikkate alacağım. Uğraşınız için teşekkürler, 3200 RAM 3600 RAM arasında yalnızca OC farkı mı var, yani satış stratejisi? Bir o kadar da 3060 öven bir grup var, size de hak veriyorum fakat 3060 performansından ziyade gerçekten tepki hızını size yaşatıyor bu akşam deneme fırsatım...
Bu da kendi açtığım konu:
3060'ın 6600 XT'den daha stabil FPS vermesi
Selamlar. Yakın zamanda konusunu da açtığım Red Devil 6600 XT modelinden Zotac 3060 AMP White modeline geçiş yaptım. Yani iki kartı da deneyimleme şansım oldu. Genellikle PUBG'de test etme fırsatı buldum ve gözlemlediğim kadarıyla 6600 XT beni fazlasıyla memnun etse de 3060'ın hem ortalama FPS...