1080P Monitörde DSR ile 2K oyun oynama

Efe Yurt

Hectopat
Katılım
17 Mart 2014
Mesajlar
438
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Nvidia denetim masasından DSR'yi 1.5 yaparak oyunları 2k oynuyorum 5-10 Fps düşüş yaşıyorum ama bana kalırsa pek bir değişiklik olmuyor görüntüde oluyor mu merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Pixel sayısı artıyor. Görüntüde değişiklik çok az olur sanırsam.
Burada ufak bir yanlış var, ekran kartının işlediği/hesapladığı pixel sayısı artıyor ama ekranın gösterdiği pixel sayısı sabit kalıyor. Bu programlar ekran kartında daha büyük görüntü işlemeyi sağlayabilir ancak pixel denen şey donanımsal bir olay ve monitörün pixel sayısı (saf çözünürlük) arttırılamaz. Bu şekilde daha temiz bir görüntü elde edebilirsiniz evet ama bu görüntü ASLA gerçek bir 2K monitör kadar net olamaz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı