11 bin TL İş için 17" güçlü laptop tavsiyesi

Bütçe
10-11 bin TL
Laptoplara sadece oyun üstünden bakıyorsunuz sizinle daha fazla gereksiz tartışmaya girmeyeceğim, azıcık laptop modellerini araştırmanı tavsiye edebilirim sadece, iyi akşamlar iyi sosyaller.

Zaten 6 aydan beri bu sektörün içerisindeyim oyun amacı ile bakmadım yarın bugün NVIDIA bu ekran kartlarıyla desteği keserse o zaman sıkıntı olacak.
Neden traktör gibi olsun? Oyun oynamayacak, render de yapmayacağını söyledi. Borsayla uğraşacakmış. Yani internet üzerinde gezinecek. İşlemci, RAM ve depolama odaklı bir sistem gerekirken paranın yarısını ekran kartına yatırmasını öneriyorsunuz.

Tamam arkadaşım ben hatırlarsan Monster ya da arkadaşların önerilerine bak dedim.

Tamam hocam konu sahibi zaten kararını vermiş yarın bugün laptop traktör gibi olduğunda anlar zaten.

Hocam Monster Tulpar önerin ama Tulpar görünümlü Abra veya Abra olmaz. 1 sene kullandıktan sonra hala Monster Abra'dan memnun olanı görmedim, illaki bir şey çıkarıyor Abra'lar. Ve zaten konu sahibi iş için istiyor MX GTX RTX umrunda değil adamın.

Neden traktör gibi olsun? Oyun oynamayacak, render de yapmayacağını söyledi. Borsayla uğraşacakmış. Yani internet üzerinde gezinecek. İşlemci, RAM ve depolama odaklı bir sistem gerekirken paranın yarısını ekran kartına yatırmasını öneriyorsunuz.

Biz öyle bir şey yapmadık hocam 10-11k arası laptop istendi biz 11k ya h işlemcili ekran kartlı laptop önerdik ki yıllarca kullansın bazıları u işlemcili 2 yıl sonra çöp olacak laptoplar önerdi.

Hocam Monster Tulpar önerin ama Tulpar görünümlü Abra veya Abra olmaz. 1 sene kullandıktan sonra hala Monster Abra'dan memnun olanı görmedim, illaki bir şey çıkarıyor Abra'lar. Ve zaten konu sahibi iş için istiyor MX GTX RTX umrunda değil adamın.

Hocam biliyorum ama laptopta uzun ömürlü olsun arkadaşın imzasında Abra kullanıyor ben bu arada Monster ya da arkadaşların önerisine bakabilirsin dedim.
Ben RTX 2060 öneren arkadaşa söylüyorum. RTX 2060a ne gerek var?

Tamam arkadaşım bir şey demiyorum.
Konu bir an önce kitlensin.

Hocam biliyorum ama laptopta uzun ömürlü olsun arkadaşın imzasında Abra kullanıyor ben bu arada Monster ya da arkadaşların önerisine bakabilirsin dedim.

Ben de uzun ömürlü olmasından bahsediyorum. RTX 2060'a binlerce TL verecek ve hiçbir işine yaramayacak. Onun yerine daha kaliteli işlemci, depolama ve RAM seçilebilir. Böylece daha uzun gider.

Ek olarak neye göre konunun kilitlenmesini emrediyorsun?

Hocam biliyorum ama laptopta uzun ömürlü olsun arkadaşın imzasında Abra kullanıyor ben bu arada Monster'ya da arkadaşların önerisine bakabilirsin dedim.

Yukarıda da memnun olmadığı hakkında sinyaller vermiş aslında.

Ben de uzun ömürlü olmasından bahsediyorum. RTX 2060'a binlerce TL verecek ve hiçbir işine yaramayacak. Onun yerine daha kaliteli işlemci, depolama ve RAM seçilebilir. Böylece daha uzun gider.

Oh be hocam kaç saattir şunu anlatmaya çalışıyorum gerçekten. Kullanmayacağı karta neden para versin ki ?

Bir kere konunun kitlenmesini emretmedim 2. olarak da arkadaşların attığı modellerde bakabilirsin dedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı