11 Pro'dan 15 Pro'ya geçmeye değer mi?

Evet, geçilir. Aradan 4 nesil geçmiş koca. Farklar büyük olacaktır böyle bir geçişte. 12, 13 ve 14'den geçen adam 15'de pek bir fark hissetmez belki ama 11 ve altı serilerden geçenler ciddi manada farkı hissedecekler. Bu farkı 14'e geçseler bile hissederler hatta.

Şu ana kadar hiçbir sorun çıkarmadı 2020 Mart'tan beri canavar pil %82

Geçilir.

14 Pro'ya bile geçebilirsiniz 11 Pro'dan. 11 serisi çıktığı yılın kamera ve ekran standartlarının çok uzağındaydı. Performans dışında o gün bile bir cazibesi yoktu.

Ekranı anladım da kamera olarak uzak mıydı? iPhone 11'in kamerası hâla daha günümüz standartlarının üstünde bir kamera. Hangi Android telefon (S serisi hariç) şu anda ön kamera da 4K 60FPS video çekebiliyor? Bu sadece tek bir örnek.

14 Pro'ya bile geçebilirsiniz 11 Pro'dan. 11 serisi çıktığı yılın kamera ve ekran standartlarının çok uzağındaydı. Performans dışında o gün bile bir cazibesi yoktu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

11 Pro ile çekilmiş kısa film. Hani 11 Pro yazmasa bu profesyonel sinema kamerası falan diyeceğim.

11 prodan 15 pro çıkışından 1 gün önce geçtim güzel bir indirim ile çok memnunum 15 pro nun type c dışında cezbedici bir özelliği yok benim için sürekli kılıf ile kullandığımdan dolayı titanyum kasasında bir önemi kalmıyor. Paran hangisine yeterse ona geçmenj tavsiye ederim ama sadece pro modelleri için konuşuyorum yıl olmuş 2023 60hz telefon almak mantıklı değil ama iphone olsun çamurdan olsun diyorsan alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı