11. Sınıf çalışma düzeni

S1000RR

Decapat
Ben 11. sınıfa gidiyorum sayısal öğrencisiyim. Dersleri güzel takip ediyorum ama çalışma düzenimi yapamadığımdan kapasitemi tam olarak kullanamıyorum. Ders çalışma programımı oturtamama sebebim ise 11 konularına odaklanırken TYT sen çok çok eksiğim olduğu için onu nasıl halledeceğim falan falan derken günlerimi verimli değerlendiremiyorum. 11. sınıfta nasıl bir çalışma uygulamam gerekiyor özellikle TYT.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 11. sınıfa gidiyorum sayısal öğrencisiyim. Dersleri güzel takip ediyorum ama çalışma düzenimi yapamadığımdan kapasitemi tam olarak kullanamıyorum. Ders çalışma programımı oturtamama sebebim ise 11 konularına odaklanırken TYT sen çok çok eksiğim olduğu için onu nasıl halledeceğim falan falan derken günlerimi verimli değerlendiremiyorum. 11. sınıfta nasıl bir çalışma uygulamam gerekiyor özellikle TYT.
TYT yaz tatilinde halledilecek iş. Şu anda sadece 11. Sınıf derslerine ağırlık vermen daha verimli olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı