11. sınıfta matematiğe geç kalınmış mıdır?

musiii

Centipat
Daha fazla  
Ben 11’e geçtim ve derse daha yeni başladım, sadece matematik çalışıyorum ve negatif pozitif sayılardayım. Son ay derse başladığım için kendimi geç kalmış gibi hissediyorum. Bu 25 gün içinde ne kadar ilerleme katedebilirim? Günde 4-5 saat çalışarak, gerekirse 6 saat de çalışırım ya da daha fazla yapıyorum da. Sayısalda ilk 5K gelir mi? Çok fazla da temelim yok. TYT için matematik de orta halli tavsiye verirseniz sevinirim. Heyecan yapıp ders çalışamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 11'e geçtim ve derse daha yeni başladım, sadece matematik çalışıyorum ve negatif pozitif sayılardayım. Son ay derse başladığım için kendimi geç kalmış gibi hissediyorum. Bu 25 gün içinde ne kadar ilerleme katedebilirim? Günde 4-5 saat çalışarak, gerekirse 6 saat de çalışırım ya da daha fazla yapıyorum da. Sayısalda ilk 5K gelir mi? Çok fazla da temelim yok. TYT için matematik de orta Hall'i tavsiye verirseniz sevinirim. Heyecan yapıp ders çalışamıyorum.

Burada bir arkadaşa tavsiyelerde bulunmuştum ona bakabilirsin. Merak etme hiçbir şey icin gec değil daha 22 ayın var cok rahat halledersin. Çalışma düzeni planlayıp düzenli olarak uy.

Ben 11’e geçtim ve derse daha yeni başladım, sadece matematik çalışıyorum ve negatif pozitif sayılardayım. Son ay derse başladığım için kendimi geç kalmış gibi hissediyorum. Bu 25 gün içinde ne kadar ilerleme katedebilirim? Günde 4-5 saat çalışarak, gerekirse 6 saat de çalışırım ya da daha fazla yapıyorum da. Sayısalda ilk 5K gelir mi? Çok fazla da temelim yok. TYT için matematik de orta halli tavsiye verirseniz sevinirim. Heyecan yapıp ders çalışamıyorum.
Nasıl geç kalmış olasın? Ben sayısalcıydım dilde ilk denemem -4 netti, 0 bile değil. son 5 ay çalışıp istediğim bölümü kazandım net sayım 62/80'di

Technopat Haberler

Geri
Yukarı