110 TYT 75 AYT yapılabilir mi?

SaykoMatara

Hectopat
Daha fazla  
Daha ekim ayına girmedik 12.sınıfım 50 AYT 85 - 90 TYT yapıyorum. Sene sonu hedefim 110 TYT 75 AYT sizce yapılabilir mi? Bir de hedeflediğim netlere göre temel mühendislik bölümleri önerebilir misiniz? Tercihen İstanbul veya Ankara ama Türkiye'nin her yeri bana uygun. ( OBP 97 civarı gelecek. )

Daha ekim ayına girmedik 12.sınıfım 50 AYT 85 - 90 TYT yapıyorum. Sene sonu hedefim 110 TYT 75 AYT sizce yapılabilir mi? Bir de hedeflediğim netlere göre temel mühendislik bölümleri önerebilir misiniz? Tercihen İstanbul veya Ankara ama Türkiye'nin her yeri bana uygun.
50 ayt 85-90 tyt'yi şuan yapıyorsan ve sağlam yayınlardan bu netleri yapıyorsan full çekmeye oyna. Eksiklerin var ama 2-3 aya tamamını kapatabileceğin eksiklikler. Aralığın sonunda 110 üstü tyt 70 üstü ayt görürsün. Eksik netlerde stres ve dikkat hatası kaynaklı olacaktır. Sene boyu denemeler ile bunu da aşarsın ve sınavda full'e oynarsın. Gayet iyisin şuan.

Şuan bölüm bakmanı tavsiye etmem. Sürece odaklan ve çalış hedefin koç bilgisayar müh. boğaziçi endüstri falan olsun ilk 100'ü hedefle ve yapmaya yakınsın.

Daha ekim ayına girmedik 12.sınıfım 50 AYT 85 - 90 TYT yapıyorum. Sene sonu hedefim 110 TYT 75 AYT sizce yapılabilir mi? Bir de hedeflediğim netlere göre temel mühendislik bölümleri önerebilir misiniz? Tercihen İstanbul veya Ankara ama Türkiye'nin her yeri bana uygun. ( OBP 97 civarı gelecek. )
Sorunun cevabına biz değil sen karar vereceksin ancak durum şu ki net hedefin aslında iyi hedef olsa da kendini sınırlama ve üzerine çıkmaya çalış. Diğer senelerin aksine bu sene biraz fazla rekabetçi bir ortam var. Bunu nereden çıkarttın derseniz Türkiye'nin en büyük 15 şehrinden birinde yaşamamama rağmen gittiğim dershanede deneme sınavlarına giren toplamda 1000 kadar kişi var(koleji deneme kulübü vs. dahil) bunların yaklaşık 100 tanesi 90 üzeri net yapan kişilerden oluşuyor. AYT adına tanıdığım 20-30 kadar arkadaşım 65 üzeri yapıyor. Ayrıca fen lisesinde okuyorum denemelerde ilk 30 un tamamı 100+ yapıyor. 115 üstü yapan 7 8 kişi var. Çok çılgın bir sezon bizi bekliyor size yapabileceğim tek öneri kendinizi kısıtlamayın. Çünkü gayet rahat yükselebilir netlerdesiniz gibi gözüküyor.

50 AYT 85-90 TYT'yi şu an yapıyorsan ve sağlam yayınlardan bu netleri yapıyorsan Full çekmeye oyna. Eksiklerin var ama 2-3 aya tamamını kapatabileceğin eksiklikler. Aralığın sonunda 110 üstü TYT 70 üstü AYT görürsün. Eksik netlerde stres ve dikkat hatası kaynaklı olacaktır. Sene boyu denemeler ile bunu da aşarsın ve sınavda Full'e oynarsın. Gayet iyisin şu an.

Şu an bölüm bakmanı tavsiye etmem. Sürece odaklan ve çalış hedefin koç bilgisayar müh. Boğaziçi endüstri falan olsun ilk 100'ü hedefle ve yapmaya yakınsın.

Aydın yayınlarında bu netleri yapıyorum.

Aydın yayınlarında bu netleri yapıyorum okulum dershane gibi ilerliyor tüm derslerden TYT ve AYT olmak üzere sıfırdan ilerliyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı