12 yaşında ağır çanta ile kas yapılır mı?

Bu yaşlarda kas yapmak için ağırlığa bile ihtiyacınız yok. Şınav(ve varyosyanları), mekik yapsanız bile yeter. Bu yaşlarda ağırlık kaldırmanın anlamı yok. Belirli bir güce ulaşana kadar şınav mekik sizi ileri taşır. Ha kas da yaparsınız belli bir yere kadar. Şuan 16 yaşındayım tek seferde 30 şınav çekebiliyorum ben bile daha ağırlıklı şınava geçmedim. Gerek yok çünkü.

Bu yaşlarda kas yapmak için ağırlığa bile ihtiyacınız yok. Şınav(ve varyosyanları), mekik yapsanız bile yeter. Bu yaşlarda ağırlık kaldırmanın anlamı yok. Belirli bir güce ulaşana kadar şınav mekik sizi ileri taşır. Ha kas da yaparsınız belli bir yere kadar. Şu an 16 yaşındayım tek seferde 30 şınav çekebiliyorum ben bile daha ağırlıklı şınava geçmedim. Gerek yok çünkü.

Tek de 20 yapabiliyorum ama 15'ten sonra çok yoruluyorum şınav mekik yapayım mi?

Bu yaşlarda kas yapmak için ağırlığa bile ihtiyacınız yok. Şınav(ve varyosyanları), mekik yapsanız bile yeter. Bu yaşlarda ağırlık kaldırmanın anlamı yok. Belirli bir güce ulaşana kadar şınav mekik sizi ileri taşır. Ha kas da yaparsınız belli bir yere kadar. Şu an 16 yaşındayım tek seferde 30 şınav çekebiliyorum ben bile daha ağırlıklı şınava geçmedim. Gerek yok çünkü.

Boş ver kardeşim bu yaşta kası ne yapacaksın yüzme kurslarına git yüzmek bütün vücuda iyi gelir belki biraz da şekil alır vücudun

Boş ver kardeşim bu yaşta kası ne yapacaksın yüzme kurslarına git yüzmek bütün vücuda iyi gelir belki biraz da şekil alır vücudun.

Katılıyorum bu yaşta kas yapsanız bile vücudunuz cılız pek bir etkisi olmayacaktır yüzmeye giderseniz vücudunuz güzel bir şekle bürünebilir.

12 yaşında fitness'a bulaşıp 16 yaşında eklem ağrılarıyla uğraşma kardeşim önce vücudunu esnek tut. Yüzme mantıklı olabilir calisthenics bakabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00