12 yaşında PC meraklısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi kere ben senin yaşlarında (10-15) iken değil format TV ve kasetçalar teyp tamiri yapıyordum,:D hemde hiç kimseden yardım almadan. Tabi o dönemler Google amca da yoktu, hani ''bu TV'nin ne derdi var, sorayım Google amcaya'' gibi. Hey gidi günler... ne çabuk geçti koca 30 yıl.:puro:

Madem bu yaşlarda bu kadar heveslisin bu tarz şeylere, bunu oyunlarla değil de yazılımsal olarak değerlendir derim.

Ben WALKMAN tamiri yapiyordum vallahi...
Bir keresinde kayisi kopmustu walkman'in (Kaseti döndüren icindeki mekanigin plastik kayisi), inanirmisin kibritle eriterek kayisi yapistirip monte ettim...
Hey gidi sony walkman'im agzin olsa da konussan...

Konuya dönecek olursam, cok ilgili isen teknolojiye , web yazilimi ögrenmeni tavsiye ederim. Iyi para var o iste... Php ile basla zorlanmazsin... :)
 
Harbi 1 yıl mı yedi ? :O
Evet.

17 yaşındayım, ben senin yaşlarındayken format atmayı bilmiyordum. Ama yazılım konusunda çok bilgiliydim. Windows'u çözdükten sonra akıllı telefonlara yöneldim, kendi cihazım i9300 sayesinde telefon konusunda da herbilgiye sahibim neredeyse. ROOT'tan tut ROM'a kadar, Recovery'den tut, Kernel'e kadar.. Farklı alanlarda da kendini geliştirmeye bak. Başarılarının devamını dilerim.
Teşekkürler.
 
TV tamiri elektronik bilgi gerektirir. Elektronik geçmişin var mı? @er36po
Yok.
Örneğin yanan parçaların isimlerini bilmezdim, ancak o yanan parcayı, parçaları söküp yollar yenisini isterdim. Tabi yaptıklarımın profesyonellikle alakası yoktu.
 
Doğrusunu söylemek gerekirse ben o yaşlarda deli gibi Metin 2 oynardım. GTA Vice City ve Need For Speed II SE haricinde pek oynadığım bilgisayar oyunu da yoktu zaten. Küçükken yaptığım en iyi şey üstüme forma giyip top oynamaktı. Elin oğlu neler neler yapıyormuş (n)
 
Madem herkes o yaşta ne yaptığını söylüyor ben de söyleyeyim :D Ben 12 yaşındayken yani 3 yıl önce GTA Vice City'e Çorum yaması yapıyordum. O zamanlar küçük olduğum için Çorum Belediyesi bana dava açar diye korkup yarım bırakmıştım :D Şuan bitmemiş hali hala bilgisayarımda duruyor belki bir gün uğraşıp bitiririm.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı