12 yaşındaki biri GTA 5 oynayabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnternet kafeler 2000'li yılların başından beri popüler desek o zamanlarda oyunlarda katliam yapan, Lara Croft'un üçgen göğüslerine bakan çocuklar şimdi aile babası oldu. Bu kadar duyar kasmayın, bırakın oynasın. Haberleri izlese, sokağa çıksa GTA'nın gerçeğini görüyor zaten Türkiye'de.
 
Saygı eğitimi aldıktan sonra bilgisayar oyunları oynayabilirsin delikanlı :)

Benim büyüğüme küçüğüme saygım sonsuz böyle gerekir zaten o stiptrize gitmem görev zaten yapmam direk Save indireceğim ne yaparım araba modifiye ederim şehri falan gezerim ölümsüzlük yazıp şehri karıştırırım öyle.
 
Olm ben sizi ciddiyemi alırım lan öylesine soruyom ben babamın yanında Burak oyunda GTA 5 GTA SA Full bitirdim adam ne porno su ne küfürü bıraktı babam bir şey demedi.
Niye soruyon kardeşim gta 5 oynıyım mı diye o zaman. akıl sağlığın yerinde mi olumlu felanda konuşma tanımadığın kişilerle
 
İnternet kafeler 2000'li yılların başından beri popüler desek o zamanlarda oyunlarda katliam yapan,lara Croft'un üçgen göğüslerine bakan çocuklar şimdi aile babası oldu. Bu kadar duyar kasmayın bırakın oynasın. Haberleri izlese, sokağa çıksa GTA'nın gerçeğini görüyor zaten.

Ah ah ağlatma beni annemden bir lira alıp 40 dakikalığına GTA SA oynamaya azmı gitik.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı