120.000 TL Sıfır Araç Önerisi

Merhabalar Technopat,

Sıfır bir araç bakıyoruz ve bütçe 120.000 TL. Benim aklımdaki model Hyundai Civic Sedan 1.6 Premium Eco. Bu model Otomatik vitesli ve yakıt türü Benzin/LPG. Çok yakin bir fiyata Civic Sedan 1.6 Elegance var. Bu model yine otomatik vitesli fakat Yakit türü Benzin. Bu iki modelden hangisini önerirsiniz? LPG'nin ne gibi arti ve eksileri vardir? 120.000 TL'ye farkli sifir bir araç oneriniz varsa alabilirim.
Ford mondeo arabalarina bakabilirsin hem genis araba bagaj olsun içi olsun hemde hız yapmak icin ideal.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Piyasada Toyota kadar sağlam araba yok. Passat 2017 model Toyota Cocolla 2017 arabaya arkadan çarptı ve Passatta büyük bir göçük oluş Toyotada elle düzeltilecek bir çizik var idi. Bir akrabam Honda aldı ve pişman oldu. Otobanda yarış yapıyorduk onlar öndeydi bir den Hondanın sağ kenardaki aynası koptu bizim arabaya çarptı.
 
Zaten 2018 Civic için konusuyorum. Sifira daha iyi bir araç bulabilir miyim?
2. el olarak bakacaksak daha iyileri var. Sıfır olarak 2018 Civic bütçene en uygun araç. Ben yine de Civic'e o kadar vermezdim.

Bu bütçede 2. elde sağlam D segment araçlar varken özellikle. Karar senin.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı