120 GB SSD tavsiyesi

Aynen bide gidip 70 tl ye dönüstürücü aldım :D oda bi okuyo bi okumuyo gerek yok zaten okurken oyunları yukluyorum :D
Bana kasanın yanında dönüştürücü verdiler ayrıyeten kasa içinde de 2.5 inçlik yuva vardı. Kutu içi gerçekten boş sata kablosu yok vida yok. Valla Allah'tan SSD'yi koymuşlar dedim. :D Kasa içine koli bantıyla yerleştiren bile gördüm. :)

Bana kasanın yanında dönüştürücü verdiler ayrıyeten kasa içinde de 2.5 inçlik yuva vardı. Kutu içi gerçekten boş sata kablosu yok vida yok. Valla Allah'tan SSD'yi koymuşlar dedim. :D Kasa içine koli bantıyla yerleştiren bile gördüm. :)

:) laptopu satıp masaüstü toplicam da alan yok casper adı çıkmış bi kere :D 42 fps veriyo bf4 te gene alan yok arkadaş :D

Bende 840 evo 120 gb var 10 saniye olmadan pc açılıyor.

Aynen bide gidip 70 tl ye dönüstürücü aldım :D oda bi okuyo bi okumuyo gerek yok zaten okurken oyunları yukluyorum :D
70 tl vermenize gerek yoktu benim gibi kelepçeyle sabitleseydiniz daha iyi olurdu.
2.jpg

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı