Iskorpitix
Hectopat
Testler var bununla ilgili bizzat biz denedik aynı kasada aynı soğutmayla.Senin PC'nin hava akışı ile arkadaşının ki aynı olmayabilir.
Kasalar aynı değil ise hiç yarışma.
Testler var bununla ilgili bizzat biz denedik aynı kasada aynı soğutmayla.Senin PC'nin hava akışı ile arkadaşının ki aynı olmayabilir.
Kasalar aynı değil ise hiç yarışma.
Evet ben fanatiğim. O yüzden sistem önerilerinde AMD tabanlı sistem öneriyorum.Her şey belli Ryzen intelden daha soğuk çalışıyor bununla ilgili testler var.
Fanatik olmayın lütfen.
Amd lehim kullanıyor, intel dandik bir termal macun var mı ötesi?Testler var bununla ilgili bizzat biz denedik aynı kasada aynı soğutmayla.
O bütçeye pentium dan başka bir şey sığmıyor çünkü.Evet ben fanatiğim. O yüzden sistem önerilerinde AMD tabanlı sistem öneriyorum.![]()
Sorun çıkınca ortadan kaybolan sizlersiniz açtırmayın şimdi.Gerçekten komik fanboylarınız.
Ya Allah aşkına saçmalığı bırak. İ5 9.nesil içeren sistemler 5.500'den başlıyor.O bütçeye pentium dan başka bir şey sığmıyor çünkü.
Ki burada şu an yaptığınıza fanatiklik denir.
Evet kulvar değiştirerek AMD vs Nvidia oldu konu.Sorun çıkınca ortadan kaybolan sizlersiniz açtırmayın şimdi.
Pazalarlama payı fazla olan bu arada Nvidia ama nedense sorun yok bak üzüldük şuan.![]()
Biraz önce ikinizden biri mesajında Nvidia'yı katmıştı. AMD dedik gittin Ryzen dedin. Hadi bakalım soba teknolojisi FX işlemcilere ne diyeceksiniz? Bir şeyler kıvırırsınız. Bol şans.Evet kulvar değiştirerek AMD vs Nvidia oldu konu.
Ryzen vs Intel'de tutturamadım ekran kartına mı geçeyim dedin?
Gerçekten bir şey savunamayan birine karşı konuşmak komik oluyor.Biraz önce ikinizden biri mesajında Nvidia'yı katmıştı. AMD dedik gittin Ryzen dedin. Hadi bakalım soba teknolojisi FX işlemcilere ne diyeceksiniz? Bir şeyler kıvırırsınız. Bol şans.
FX eski teknoloji iyi diyecek ya da kıvırtacak bir şey yok.Biraz önce ikinizden biri mesajında Nvidia'yı katmıştı. AMD dedik gittin Ryzen dedin. Hadi bakalım soba teknolojisi FX işlemcilere ne diyeceksiniz? Bir şeyler kıvırırsınız. Bol şans.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.