Elimdeki PSU 300W sanırım yeterli mi?
Ben R3 3200G satın aldım sonradan para biriktirip ekran kartı almak için. Şu an kararsızım. Çünkü çok işimi görüyor.
powerboost 300w 1 sene olmadı sanırımYetersiz hocam PSU marka modelini belirtebilir misiniz? Kaç sene kullanıldı falan.
Ya o kişiden kişiye göre değişir çünkü sen o Vega 8 ekran kartıyla GTA V PUBG'yi 1080P Ultra'da akıcı oynayamazsın kimisi 1080P Ultra oynamak ister kimisi 720P Low oynarım sorun yok der.
Power Boost 300W 1 sene olmadı sanırım.
Yetersiz hocam PSU marka modelini belirtebilir misiniz? Kaç sene kullanıldı falan.
Ya o kişiden kişiye göre değişir çünkü sen o Vega 8 ekran kartıyla GTA V PUBG'yi 1080P Ultra'da akıcı oynayamazsın kimisi 1080P Ultra oynamak ister kimisi 720P Low oynarım sorun yok der.
Dostum maalesef öyle bir dünya yok. GTAV için aa kapalı 720P'de High ayarlarda 50-55FPS ayarlarda oynayabiliyorum. Fena değil ama Ultra HD'de değil yani.
GTA V kolay oyun zaten PUBG'de 50-55 FPS alamazsın 720P High ayarlarda.
Denemedim ama R3 3200G, tek, çift ve dörtlü çekirdek performansı çok iyi bir işlemci. Nihayetinde.
Turbo Boost ile bir çekirdeği 4.00 GHz, kalan çekirdekleri 3.85 GHz'de çalışıyor.
PUBG gibi bir oyun işlemci gücüne bakar diyorlar eminim karşılar. Çünkü ben 2 çekirdekli "u" işlemcili ve iki çekirdeği Turbo Boost ile 3.5 GHz çalışan Notebook'umda 60 FPS orta yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde 60FPS oynuyordum. 720P'de. Bunda daha da akıcı ve yüksek FPS olur.
Vega 8 720P Low ayarlarda PUBG'yi 50-60 FPS'te anca oynatır üstelik buradaki arkadaş çift kanal RAM ile yapıyor testini APU sistemlerde tek kanal RAM kullanınca çift kanal RAM'e nazaran %50 daha az güçlü oluyor.
.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.