1200TL ekran kartı önerisi

Bütçe
1200TL
Ben R3 3200G satın aldım sonradan para biriktirip ekran kartı almak için. Şu an kararsızım. Çünkü çok işimi görüyor.

Elimdeki PSU 300W sanırım yeterli mi?

Yetersiz hocam PSU marka modelini belirtebilir misiniz? Kaç sene kullanıldı falan.
Ben R3 3200G satın aldım sonradan para biriktirip ekran kartı almak için. Şu an kararsızım. Çünkü çok işimi görüyor.

Ya o kişiden kişiye göre değişir çünkü sen o Vega 8 ekran kartıyla GTA V PUBG'yi 1080P Ultra'da akıcı oynayamazsın kimisi 1080P Ultra oynamak ister kimisi 720P Low oynarım sorun yok der.

Yetersiz hocam PSU marka modelini belirtebilir misiniz? Kaç sene kullanıldı falan.

Ya o kişiden kişiye göre değişir çünkü sen o Vega 8 ekran kartıyla GTA V PUBG'yi 1080P Ultra'da akıcı oynayamazsın kimisi 1080P Ultra oynamak ister kimisi 720P Low oynarım sorun yok der.

Dostum maalesef öyle bir dünya yok. GTAV için AA kapalı 720P'de High ayarlarda 50-55FPS ayarlarda oynayabiliyorum. Fena değil ama Ultra HD'de değil yani.

GTA V kolay oyun zaten PUBG'de 50-55 FPS alamazsın 720P High ayarlarda.

Denemedim ama R3 3200G, tek, çift ve dörtlü çekirdek performansı çok iyi bir işlemci. Nihayetinde
Turbo Boost ile bir çekirdeği 4.00 GHz, kalan çekirdekleri 3.85 GHz'de çalışıyor.
PUBG gibi bir oyun işlemci gücüne bakar diyorlar eminim karşılar. Çünkü ben 2 çekirdekli "U" işlemcili ve iki çekirdeği Turbo Boost ile 3.5 GHz çalışan Notebook'umda 60 FPS orta yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde 60FPS oynuyordum. 720P'de. Bunda daha da akıcı ve yüksek FPS olur.

Denemedim ama R3 3200G, tek, çift ve dörtlü çekirdek performansı çok iyi bir işlemci. Nihayetinde.
Turbo Boost ile bir çekirdeği 4.00 GHz, kalan çekirdekleri 3.85 GHz'de çalışıyor.
PUBG gibi bir oyun işlemci gücüne bakar diyorlar eminim karşılar. Çünkü ben 2 çekirdekli "u" işlemcili ve iki çekirdeği Turbo Boost ile 3.5 GHz çalışan Notebook'umda 60 FPS orta yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde 60FPS oynuyordum. 720P'de. Bunda daha da akıcı ve yüksek FPS olur.

Vega 8 720P Low ayarlarda PUBG'yi 50-60 FPS'te anca oynatır üstelik buradaki arkadaş çift kanal RAM ile yapıyor testini APU sistemlerde tek kanal RAM kullanınca çift kanal RAM'e nazaran %50 daha az güçlü oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Vega 8 720P Low ayarlarda PUBG'yi 50-60 FPS'te anca oynatır üstelik buradaki arkadaş çift kanal RAM ile yapıyor testini APU sistemlerde tek kanal RAM kullanınca çift kanal RAM'e nazaran %50 daha az güçlü oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Şaşırdım açıkçası. GTAV eski notebook'uma göre çok güzel oynarken. PUBG'nin daha iyi olmasını bekledim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı