13 yaşındaki çocuğun bilgisayarı nasıl uzaktan izlenebilir?

Büyük ihtimalle Burdurland saçmalığında takılıyor diye tahmin ediyorum.
Hocam Burdurland subredditi içerisindeyim ve emin olun yakınından bile geçmez. İçerisinde bayat denebilecek mizahlar dönüyor şu an. Yüksek ihtimal Reddit'in böyle daha karanlık taraflarında dolaşıyor olabilir. Yani Nazi şakaları, Yahudi ile ilgili mizahlar gibi tarihsel mizahlar vs. dönüyor olabilir. Platformun kendisinde sık vakit geçiriyorum. Şahsen bu kitlenin mizacını hiçbir şekilde uygun bulmuyorum. Yani zaman zaman çok sert olabiliyor. Aslında platform yararlı da olabiliyor. Örneğin r/Magisk, r/Linux gibi gerçekten işime yarayacak topluluklardayım. Çocuk sıkıntılı tarafı seçmiş diyelim. Düzelmeyecek bir mesele değil tabi ki konu sahibi için konuşursam. Eğer ki işin mizahi tarafından zevk alıyorsa fazla üstünde durmaya pek gerek yok. Ancak tam tersi ise işimiz var demektir. :)
İçine kapanık olup size söylemiyor oluşunun sebebi ise hem sizden çekinmesi, hem de yüksek ihtimal orada dönen konuları ya da mizahların sizin anlamayacağınızı düşünerek bir şey söylemiyordur. Çok kez yaşadım bu durumu çünkü. Yine de sabırlı olup tatlı dille konuşmanız ve ilgili olmanızı taktir ettim. Çoğu ebeveyn bunu pek yapmadan yasak koyar.

Kesinlikle katılıyorum. Zira daha hiçbir şey belli değilken psikiyatriye götürmek saçma olur.
Katılmıyorum. Çünkü başlangıç aşamasında hiçbir psikiyatr karşısındaki bireye sorunlu, hasta, sapık vb. tanımlar koymuyor. Çocuğa fark ettirmeden 1-2 soru sorup ağzındaki bakla ne ise, sorunu varsa ne ise şak diye anlıyor.

Bence fazla yumuşak davranıyor. Bazı çocuklara onların iyiliği için patronun kim olduğunu göstermek gerekiyor. Gereğinden fazla müsamaha gösterip gerekli aksiyonlar erkenden alınmaz ise çocuk iyice içine kapanıp olay daha kötü bir boyuta geçebilir.

İlla önce ne yaptığını anlayıp ona göre aksiyon alınacaksa da birkaç öneri gelmiş, denenebilir.

Katılmıyorum. Çünkü başlangıç aşamasında hiçbir psikiyatr karşısındaki bireye sorunlu, hasta, sapık vb. tanımlar koymuyor. Çocuğa fark ettirmeden 1-2 soru sorup ağzındaki bakla ne ise, sorunu varsa ne ise şak diye anlıyor.

Bence fazla yumuşak davranıyor. Bazı çocuklara onların iyiliği için patronun kim olduğunu göstermek gerekiyor. Gereğinden fazla müsamaha gösterip gerekli aksiyonlar erkenden alınmaz ise çocuk iyice içine kapanıp olay daha kötü bir boyuta geçebilir.

İlla önce ne yaptığını anlayıp ona göre aksiyon alınacaksa da birkaç öneri gelmiş, denenebilir.

Bence bu abi çok ileri gitmiş her çocuk aynıdır her 13 yaşında bilgisayar başında oturan çocuk nazi Almanya'sını bilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı