13 yaşındayken bıyıkları jiletlemek sıkıntı yaratır mı?

Daha çok çıkma diye bir şey yok, gür çıkma diye bir şey de yok. Aynı zamanda sert çıkma diye bir şeyde yok.

Jilet ile kestiğin zaman jilet daha düz aldığı için eline daha çok batar, sertmiş hissiyatı verir.
Ergenlikte olduğun için de jilet ile kestiğinde daha çok çıkıyormuş hissiyatı veriyor fakat jilet ile bir alakası yok, normalde ne kadar çok çıkacaksa o kadar çıkıyor.

Hocam ama şimdi baktıktan sonra genelinin daha çok çıktığını söylediğini gördüm sizin ki mi doğru genel tarafının mı?

Hocam ama şimdi baktıktan sonra genelinin daha çok çıktığını söylediğini gördüm sizin ki mi doğru genel tarafının mı?
Dediklerim doğru fakat sert hissiyat vermesini istemiyorsan makine ile al.
Özellikle jiletle aldığın için kalınlaştığı, gür çıktığı falan yok. Nasıl çıkıyorsa öyle çıkacak.

Bunun doğru olduğunu düşünmüyorum. 1 yıldır makineyle alıyorum ve bir kalınlaşma yaşamadım ama jiletle alan arkadaşlarımın böyle olmadı. Yani bu durum ergenliğe bağlanamaz.

Kötü yoldan genel tarafın doğru olduğunu farketmen daha kötü olur.

Artmıyor uçları kalınlaşıyor.
Belirginliği artıyor anlamında dedim.

Bunun doğru olduğunu düşünmüyorum. 1 yıldır makineyle alıyorum ve bir kalınlaşma yaşamadım ama jiletle alan arkadaşlarımın böyle olmadı. Yani bu durum ergenliğe bağlanamaz.

Kötü yoldan genel tarafın doğru olduğunu farketmen daha kötü olur.

Belirginliği artıyor anlamında dedim.
Sürü psikolojisi, genel her zaman doğru değildir. En kötü aşağıda bıraktığım linki okursanız anlarsınız.

Kıl jiletle alınınca zaten uçları kalınlaşır ve sertleşir ama kılın artması gibi bir durum söz konusu değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı