1389 TL'ye Lenovo P2 alınır mı?

DeeJMert

Kilopat
Daha fazla  
Hepsiburada'da Lenovo Türkiye garantili Lenovo P2 1700 TL'den1389 TL'ye düşmüş. Sizce Lenovo P2 almak mantıklı mı? Bana 3 seneden fazla gider mi?

Yukarıdaki saçma sapan bir yorum bütçesine göre muhteşem bir telefona rezalet deyip onun rakibi olarak P9 Lite'ı vermiş. Saçma ve trajikomik bir yorum.
3 yıl götürür, kamerası çok iyi olmamakla birlikte onun dışında her şeyiyle çok iyi bir telefon.

Yukarıdaki saçma sapan bir yorum bütçesine göre muhteşem bir telefona rezalet deyip onun rakibi olarak P9 Lite'ı vermiş. Saçma ve trajikomik bir yorum.
3 yıl götürür, kamerası çok iyi olmamakla birlikte onun dışında her şeyiyle çok iyi bir telefon.
Kesinlikle katılıyorum. İnsanlarda bir P9 Lite 2017 fanatizmi başlamış ama P2'nin rakibi olamaz.

Konu sahibi arkadaşa sesleniyorum. Ben senin yerinde olsam işim sadece batarya değilse Mİ5S, Zenfone 3 ve X Compact'a göz atardım.

Mi 5s ithalatçı garantili alıyorsa daha iyi bir seçim. Eğer kameraya çok önem vermiyorsa P2 diğer yönleriyle çoğunlukla ZF3'den iyi ama kamerayla işi oluyorsa ve çok iyi fotoğraflar bekliyorsa ZF3 daha iyi bir seçim.

Rezalet bir telefon.
Bilmeden, sallayarak yazma. Rezaletse kanıtını göster. Öyle rezalet yazmakla olmuyor bu işler. Bilmiyorsan da yorum yapma.

P2 fiyatına göre gayet iyi bir telefon ve alınabilir. Tabii ki @Nazım Paşa'nın dediği gibi ithalatçı garantili alınamıyorsa. İthalatçı garantili alınabiliyorsa işler değişir. Ki P9 Lite modeline tercih ederim P2'yi.

Bilmeden, sallayarak yazma. Rezaletse kanıtını göster. Öyle rezalet yazmakla olmuyor bu işler. Bilmiyorsan da yorum yapma.

P2 fiyatına göre gayet iyi bir telefon ve alınabilir. Tabii ki @Nazım Paşa'nın dediği gibi ithalatçı garantili alınamıyorsa. İthalatçı garantili alınabiliyorsa işler değişir. Ki P9 Lite modeline tercih ederim P2'yi.

Mi 5S ile P2 arasındaki fiyat farkı artmış. 1300 liraya Lenovo P2 iyi bir seçim olur mu?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı