14 gün dolmadan PSU bozuldu

Arkadaşın başına gelen olay kötü, konuya gelen mesajlar daha kötü. Konu sahibine biraz merhamet gösterebilirdiniz bence.
Kusura bakma da 3 gündür o ürüne kötü dediğim halde dikkate almayan birisine merhamet göstermem, gösteremem. Israrla dinlemiyor, az önce de yeni SHP 650 V2 alırım diyor. 🤣

Ki sadece ben kötü demiyorum, herkes diyor bunu. Kanıtı da var hem.

Sonra mesajını düzenleyip FSP alırım diyor, sonraki mesajında da FSP önermeyin patlar diyor. Bu kadar tutarsızlığı bir arada hiç görmedim.

Ayrıca mantıken bir insan pişman olduğu, memnun kalmadığı ürünü ikinci kez alıyorum demez. Tamamen fanboyluktur.

Kusura bakma da 3 gündür o ürüne kötü dediğim halde dikkate almayan birisine merhamet göstermem, gösteremem. Israrla dinlemiyor, az önce de yeni SHP 650 V2 alırım diyor. 🤣

Ki sadece ben kötü demiyorum, herkes diyor bunu. Kanıtı da var hem.

Sonra mesajını düzenleyip FSP alırım diyor, sonraki mesajında da FSP önermeyin patlar diyor. Bu kadar tutarsızlığı bir arada hiç görmedim.

Ayrıca mantıken bir insan pişman olduğu, memnun kalmadığı ürünü ikinci kez alıyorum demez.
Haklısınız hocam.

Öncelikle geçmiş olsun. Ürünü iade edin, onun yerine XPG Pylon 650 alın.
Bende yaklaşık 1 yıl kadar SHP650 kullandım sorunsuz fakat hep bir içim tedirgindi, sarı site üzerinden satıp üzerine cüzi miktar ekleyip ne olduğu belli olan kaliteli psu'ya geçtim 1,5 ay kadar önce. Aynısını yapmanızı tavsiye ederim.

R5 3600.
RX570
B450 S2H V2.
2x8 Patriot Viper 3200
Buna uygun PSU nasıl olur?
İade talebiniz kesinleşince yeni bir konu açıp PSU önerisi isteyin. İadesi kabul edilmezse boşa öneri yapmış olmayalım.

İade talebiniz kesinleşince yeni bir konu açıp PSU önerisi isteyin. İadesi kabul edilmezse boşa öneri yapmış olmayalım.

Ben yukarıda shp FSP karıştırdım yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.

İade alınmama gibi olay olabilir mi sizce yani tutupta beni suçlamaları mümkün mü? @BerkayZ87

İade alınmama gibi olay olabilir mi sizce yani tutup da beni suçlamaları mümkün mü? @BerkayZ87
Maalesef bilmiyorum. Garanti şartları vs. firmadan firmaya değişiklik gösteriyor. Ama bunun kullanıcı hatasıyla alakası yok. İade alınması gerekir diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı