Meşhur i ile başlayan bir bilgisayarcı siteden, bilgisayar donanımlarını, montajsız aldım. Kendim kurulumu tamamen bitirince, çalıştırdığımda ekrana sadece siyah ekran geldi. Anakart modeli: MSI Pro B660M-B mATX, üstündeki EZ Debug CPU kırmızı ışık, yanmaktaydı. Tek tek bütün donanımları söktüm. Her seferinde, bilgisayarı tekrar başlattım, hata değişmedi. En son, sadece CPU ile denedim yine de, kırmızı ışık yanıyor ve ekran sadece siyah ekrandı. BIOS ekranı veya logo resimleri dahi ekrana gelmedi.
Kargoya vermedim: Ne yapmalıyım?
Kanunen 14 günlük, gerekçesiz iade hakkımı kullanmak ve paramı almak istiyorum. Mümkün müdür? Mümkün değilse, haklarım neler ve ne yapabilirim?
Not: 1 hafta kaldı 14 günün dolmasına, onun için konuyu her gün güncelleyeceğim.
Firmaya e-mail ile, 6502 kanundan doğan, 14 günlük gerekçesiz iade hakkımı, hem CPU hem anakartın Iade'sini istediğimi, garanti sürecini red ettiğimi belirtmeme rağmen, önce teknik servis raporu, sonra karar vereceğiz mealinde e-mailler aldım.Kargoya vermedim: Ne yapmalıyım?
Kanunen 14 günlük, gerekçesiz iade hakkımı kullanmak ve paramı almak istiyorum. Mümkün müdür? Mümkün değilse, haklarım neler ve ne yapabilirim?
Not: 1 hafta kaldı 14 günün dolmasına, onun için konuyu her gün güncelleyeceğim.
Son düzenleyen: Moderatör: