14 Pro Max almaya değer mi?

TR'den alacaksan hayatta o para etmez. Yurt dışı sıfır al kaydettir.

Ben bu denli zamlardan sonra IMEI kayıt ücretinin 6000'lerde kalacağını düşünmüyorum zira devlet bayağı vergi kaybı yaşar artık Türkiye içinden iPhone alan bir elin parmağını geçmez, 2024 yılı itibarıyla okkalı bir zam ile IMEI kayıt ücretini 20.000₺ civarı bekliyorum çünkü altı yine kurtarmaz ki 20.000₺ bile düşük kalır, zira yurt dışı fiyatları yarı yarıya az yer yer yarısından bile az.

Telefona o kadar çok bakan biri değilim hem evde hem dışarıda o yüzden yeter diye düşünüyorum hem de sınav senem pek zamanım da olmaz bakmaya
O her türlü yeter ben 2 gün çıkarmasını bekliyordum 1.5 günü çıkarır evde mobil veriyle bence 1 gün tam çıkarır

Güncelleme konusunda nasıl olur peki? Yani Pro Max ile Pro'nun güncellemesi aynı zamanda mı biter yoksa Pro Max daha fazla mı gider?
14lerin hepsi aynı sınıfta sayılıyor

O her türlü yeter ben 2 gün çıkarmasını bekliyordum 1.5 günü çıkarır evde mobil veriyle bence 1 gün tam çıkarır

14lerin hepsi aynı sınıfta sayılıyor
Anladım teşekkürler

Ben bu denli zamlardan sonra IMEI kayıt ücretinin 6000'lerde kalacağını düşünmüyorum zira devlet bayağı vergi kaybı yaşar artık Türkiye içinden iPhone alan bir elin parmağını geçmez, 2024 yılı itibarıyla okkalı bir zam ile IMEI kayıt ücretini 20.000₺ civarı bekliyorum çünkü altı yine kurtarmaz ki 20.000₺ bile düşük kalır, zira yurt dışı fiyatları yarı yarıya az yer yer yarısından bile az.

1 ay içinde alacağım umarım bu sürede zam gelmez.

1 ay içinde alacağım umarım bu sürede zam gelmez.

O her türlü yeter ben 2 gün çıkarmasını bekliyordum 1.5 günü çıkarır evde mobil veriyle bence 1 gün tam çıkarır.

Şu anki telefonuma baktım ortalama günlük kullanım 6 saat civarı yeter herhalde 14 Pro.

Telefon hayal oldu maalesef bu ülkenin gençlerine haram böyle şeyler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı