14 yaş için 172 boy normal mi?

7. sınıfa giden çocuğun boyu 175 filandı bilmiyorum bizimkilere herhalde hormon basıyorlar. Şu an yaşıtlarımın çoğu 175+ boya sahipler.
Aşırı abartı bi boy değil çoğu kişi hatırlamadığı dan fazla sanıyor.7 de 175 olan eleman max 190 olacak.

Bu yaşlar için o boylar normal değil ki, bu kadar umursamaya da gerek yok. Eminim çubuk kraker gibi görünüyorlardır.
Bu arada abartı bir boy cidden değil.190 olur max bizim bi çocuk vardı 180 182 falandı 7de.2m falan olmuştur muhtemelen.
 
images (5).jpg
 
Merhaba genç arkadaşım. Kesinlikle boy konusunu aklına takma. Atalarımız " devede de boy var ama eşek önden yürür " diye bir şey demiştir. Uzunluğa takılma uzun olunca ve sevdiğin biri kısa olunca yaninda bebe gezdiriyormus gibi oluyor bu da secebilecegin skala oranini düşürüyor. Eğer farkli bir şey ortalamanin altinda bir uzunluga sahipse o zaman endişe edebilirsin ☺️
 
Hepinize merhaba arkadaşlar, olayı kısaca özetleyim sizden sorularınızı isteyeceğim başlıkta yazdığı gibi lise 1'e geçecek 14 yaşında bir çocuğum yaşıtlarım yazın durmadan boy atarken ben 170 - 172'lerde kalmış birisiyim ve öz güvenim şu anda yerlerde ve kafaya çok takıyorum. Size sormak istiyorum sizce lise 1'de sorun yaşar mıyım? Sosyallik hakkında sıkıntı yaşar mıyım? Ya da sizce gelecekte de boy atabilir miyim? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Kanka ben 9.sınıfa başlarken boyum 1.52 ydi cüce gibi bi şeydim dfjfdhsdfh şimdi 12.sınıfa geçtim boyum 1.77 falan merak etme yani uzarsın ve boyun yaşına göre kısa falan değil
 

Yeni konular

Geri
Yukarı