14 yaşında nasıl internetten para kazanabilirim?

Bende YouTube kanalları için banner yapmayı karar verdimde nerede satmaya başlayabilirim fiverr ile bionlukda kayıt olmak için para istiyor para istemeyen yer var mı?
Ben zamanında çok yaptım eskisi gibi değil dediğim gibi bu işi okuyan kişiler tekeleşti size iş çıkmaz.

Grafik tasarım okuyan kişiler işi ele geçirmiş durumda.

Ben gayet ciddiydim 14 yaşında hacker olmak iyi para getirir.

14 yaşında hacker olacak ve ne yapacak? Bilişim suçuna gayet teşvik ediyorsunuz şu an ciddiyseniz.
Ben gayet ciddiydim 14 yaşında hacker olmak iyi para getirir.
Not: Abim ayyıldıztim de çalışıyor ondan biliyorum.

Ayyıldız timde çalışmak başka banka hacklemek başka.

14 yaşında hacker olacak ve ne yapacak? Bilişim suçuna gayet teşvik ediyorsunuz şu an ciddiyseniz.

Hey bir ironinin komik olmasının asıl sebebi nedir? İroniyi gören kişinin ironi olduğunu kendisi anlamasıdır. İlla "(!)" koymam mı lazım ironi olduğunu göstermek için. Her şeyi ciddiye almayın. 14 yaşında birinin benim teşvikimle hacker olup banka hacklemesini düşünmek komik.

Hey bir ironinin komik olmasının asıl sebebi nedir? İroniyi duyan kişinin ironi olduğunu kendisi anlamasıdır. İlla "(!)" koymam mı lazım ironi olduğunu göstermek için. Her şeyi ciddiye almayın. 14 yaşında birinin benim teşvikimle hacker olup banka hacklemesini düşünmek komik.

Adam yardım istemiş siz ironi yapmışsımız yardım isteyen birine çözüm bulmaktan çok ironi yapmak bana ters geliyor bu yüzden kızgın attım ayrıca yukarıda ciddi olduğunuzu belirtmişsiniz kendinizle çok çelişiyorsunuz, saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı