14 yaşında nasıl internetten para kazanabilirim?

Swetlo #4061
Reklam servisi olarak Google AdMob kullandım. Bin reklam başı ücretimiz 5-20 TL arası değişken. Şu aralar günde 15-20 TL kazanıyoruz. Para kazanmanın gerçekten zor olduğunu söyleyebilirim, kazancımıza bakarken uygulamamızın mantığının reklam izlemek üzerine kurulu olduğunu unutmayınız.
6 Aylık gelir-gider tablomuz. Reklam vermeyi 1.5 ay önce bıraktık. Buradan sonra kazandıklarımız artık sırf kar.
Bende indirdim uygulamınızı umarım daha çok kazanırsınız.
 
Photoshop derdim ama Bionluk ve Fivver gibi yerler için grafik tasarım okuyan kişiler tekele almış durumda küçük çapta iş yok 5-18 arası kişi piyasayı ele geçirdi.
 
Mobil uygulama tasarlayabilirsiniz. Çok zor değil. Ben bir uygulama geliştirdim bir arkadaşımla. Artık aylık 400 TL sabit gelirimiz var. İstediklerinizi sorabilirsiniz.
Hocam vallahi bende yapmak istiyorum GUI falan güzel yapıyorum ama iş kodlama kısmına geldi mi tırt kodlama öğrenmek için ne önerirsiniz?
 
Hocam vallahi bende yapmak istiyorum GUI falan güzel yapıyorum ama iş kodlama kısmına geldi mi tırt kodlama öğrenmek için ne önerirsiniz?
Önce Algoritma-Değişken mantığını çok iyi oturtun, sonra bir-iki dilde fazla olmamak kaydıyla gelişin, sonra dil öğrenmek yerine projeleri yaparken öğrenin.
 
Photoshop derdim ama bionluk ve fivver gibi yerler için grafik tasarım okuyan kişiler tekele almış durumda küçük çapta iş yok 5-18 arası kişi piyasayı ele geçirdi.

Bende YouTube kanalları için banner yapmayı karar verdimde nerede satmaya başlayabilirim fiverr ile bionlukda kayıt olmak için para istiyor para istemeyen yer var mı?
 

Geri
Yukarı