14 yaşında part time nerede çalışılır?

ay1kan

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 6600 İ7 9700F H310M PRO VDH PLUS 16 GB Ram 240 GB SSD 2 TB Harddisk
Arkadaşlar merhaba. 14 yaşındayım. Sizce bir pizzacı ya da bir bakkal ya da ne bileyim ufak bir restorant beni akşam 9'dan 12'ye kadar saatlik part time olarak alır mı? Alırsa sizce saatlik ne kadar verir? Benim beklentim 40 ila 70 TL arası. Şu an bilgisayarcıda çalışıyorum. Çıraklıkta bence maaş az. Anneme de veriyorum yetmiyor. O yüzden ekstra günlük 200 ya da 100 arasında para kazanabileceğim bir iş arıyorum. Ama süreklilik olması lazım yani 3 gün çalışayım sonra çalışmayım değil böyle 1 kaç yıl hem bilgisayarcı hem part time çalışmayı düşünüyorum.

15 yaş altındakiler çocuk işçi sayıldığı için 14 yaşındaki çocuklar ağır olmayan işlerde çalışabiliyor sadece. O yüzden çıraklık falan yapabilirsin ama 3-4 saat olarak alırlar mı bilmiyorum gidip işverenlerle görüşmen lazım ücreti vs onlarla ayarlayacaksın.

Bizim kuaförümüz var mesela 8.sınıfa giden bir kız var çıraklık yapıyor. Okul çıkışları 5-6 gibi gelip 8-9a kadar çalışıyor. 200 300 tl harçlık veriyoruz iş durumuna göre ama mesela ödevi olduğu zamanlar vs söylüyor gelmiyor. Yani kısaca işverenle ayarlıyorsun şartlara göre bunları.

Arkadaşlar merhaba. 14 yaşındayım. Sizce bir pizzacı ya da bir bakkal ya da ne bileyim ufak bir restorant beni akşam 9'dan 12'ye kadar saatlik part time olarak alır mı? Alırsa sizce saatlik ne kadar verir? Benim beklentim 40 ila 70 TL arası. Şu an bilgisayarcıda çalışıyorum. Çıraklıkta bence maaş az. Anneme de veriyorum yetmiyor. O yüzden ekstra günlük 200 ya da 100 arasında para kazanabileceğim bir iş arıyorum. Ama süreklilik olması lazım yani 3 gün çalışayım sonra çalışmayım değil böyle 1 kaç yıl hem bilgisayarcı hem part time çalışmayı düşünüyorum.
Güzel kardeşim , yolun bahtın açık olsun öncelikle , iş ortamını bilmiyorum ama düğün cemiyet gibi yerlerde garsonluğu kaçırma

Güzel kardeşim , yolun bahtın açık olsun öncelikle , iş ortamını bilmiyorum ama düğün cemiyet gibi yerlerde garsonluğu kaçırma
Garsonluk olabilir evet ama kardeşimizin kafasındakine çok uymuyor. Garsonlukta seni çağırdıkları saatte vs gitmek zorundasın ve 3 saatte biteceğini sanmam. Ben de kısa bir süre denemiştim akşam 7 de çağırıp sabah 5 e kadar çalıştırdıkları oluyordu.

Garsonluk olabilir evet ama kardeşimizin kafasındakine çok uymuyor. Garsonlukta seni çağırdıkları saatte vs gitmek zorundasın ve 3 saatte biteceğini sanmam. Ben de kısa bir süre denemiştim akşam 7 de çağırıp sabah 5 e kadar çalıştırdıkları oluyordu.
Parası da ona göre iyi oluyor ve yemek veriliyor.
Ben o yaşta olsam berber çırağı olurdum. El yatkınsa geleceği de olur

Parası da ona göre iyi oluyor ve yemek veriliyor.
Ben o yaşta olsam berber çırağı olurdum. El yatkınsa geleceği de olur
Evet üstte yazdığım şartlarda bir berberle anlaşırsa bence de güzel olur. Müsaitlik durumuna göre abi ben bu saatlerde çalışabilirim okulum var vs diyip anlaşırsa bahşişten falan da güzel para kazanır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı