14 yaşında sigara nasıl bırakılır?

@Lethium6161 3 kuruşluk insanlara 20 TL'lik sigara yakmaya değmez be kanka.

Büyük ihtimalle heves yaptın. Ben de zamanında yapmıştım. İlk içtiğimde bu ne dedim, bıraktım. Resmen ağaç yaprağını kurutup yaksan aynı şey. Canına da yazık. Boş ver, sal bunları.

Dostum tabii ki bir sorun teşkil eder. Kısa vade de hissetmesen de uzun vadede çok büyük zararlar görürsün. Ailene danışmanı öneririm. Eğer ailen bilmiyorsa veya çekniyorsan 171'i aramanı tavsiye ederim. Onlar illaki bir çözüm bulurlar diye düşünüyorum sosyal destek vs. ayrıca kendi uyguladığım bir yöntem olan 18 gün kuralı. 18 gün boyunca sigaradan uzak durdum, ne yanımda taşıdım ne de içilen bir ortamda bulundum. Zaten 18 gün sonrasında içme isteğim hiç olmadı. Tabi sen ben gibi kolay bırakamayabilirsin. Kişiden kişiye değişir. Ama dediğim gibi ailene danışmanı veya 171'i aramanı tavsiye ederim.

Baban sigara içtiğini öğrenirse istemesen de bırakırsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı