14 yaşında sünnet olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu çok utanarak anlatıyorum. Sma 2 hastasıyım ve 9 yaşında sünnet olacaktım. Ancak beni sünnet ettirmemişler annem ve babam ayrı sürekli yaptırın sünnet diyorum erteliyorlar. 14 yaşına geldim ve bu yaz olacağım sünnet. Elhamdülillah Müslüman'ım ailem yüzünden sünnet olamadım ve daha yeni sünnet olacağım bana günah yazılmış mıdır?

Adı üzerinde sünnet. Yaptırmasan da günahı falan bir şeyi yok.

Sünnet olma bence. dinde yeri yok. Sen sünnet olunca %70 daha az zevk alıyorsun malum şeyde. Olma bence. Günah yazılmaz, aptalca bir gelenek.
Konuyu çok utanarak anlatıyorum. Sma 2 hastasıyım ve 9 yaşında sünnet olacaktım. Ancak beni sünnet ettirmemişler annem ve babam ayrı sürekli yaptırın sünnet diyorum erteliyorlar. 14 yaşına geldim ve bu yaz olacağım sünnet. Elhamdülillah Müslüman'ım ailem yüzünden sünnet olamadım ve daha yeni sünnet olacağım bana günah yazılmış mıdır?

Hadisler? Bilip bilmeden konuşmasak mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan aldığım bilgilerle konuştum. Hadisleri belirtirsen sevinirim ayrıca.

Öylesine abartılı bir durum ki aileler bir de düğününü yapıyor. Tüm sülale toplanıp saçma sapan şakalar yapıyor. Madem sünnet ettireceksiniz çocuğu, bari aklının ermeyeceği bir yaşta ettirin. Çoğu çocuk travmasını yaşıyor bunun yıllarca.

Kanka ben 8. sınıfta oldum 🤣 Dert etme yani. Fil borusu gibiydi utanmıştım doktordan da. Ama dert etme, üçünden gidince karizma olmasının yanında birkaç gün de keyif yapıyorsun. Malum ülke şartlarında mutlu olmak zor. Tadını çıkar.
Hocam sünnet olduktan sonra zevkte hiç azalma oldu mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı