Çünkü kabul edilebilir tek bahanesi HIV'den koruması. Bu yüzden oyuncular sünnet olurlar. Eğer evlilik öncesi test yaptırmayacaksanız ya da her yıl onlarca kadınla birlikte olacaksanız olmak mantıklı. Onun dışında saçma sapan bir gelenek.Johnny Sins'in de kesik ama.
Konuyu çok utanarak anlatıyorum. Sma 2 hastasıyım ve 9 yaşında sünnet olacaktım. Ancak beni sünnet ettirmemişler annem ve babam ayrı sürekli yaptırın sünnet diyorum erteliyorlar. 14 yaşına geldim ve bu yaz olacağım sünnet. Elhamdülillah Müslüman'ım ailem yüzünden sünnet olamadım ve daha yeni sünnet olacağım bana günah yazılmış mıdır?
Konuyu çok utanarak anlatıyorum. Sma 2 hastasıyım ve 9 yaşında sünnet olacaktım. Ancak beni sünnet ettirmemişler annem ve babam ayrı sürekli yaptırın sünnet diyorum erteliyorlar. 14 yaşına geldim ve bu yaz olacağım sünnet. Elhamdülillah Müslüman'ım ailem yüzünden sünnet olamadım ve daha yeni sünnet olacağım bana günah yazılmış mıdır?
Dinde yeri yok.
Hadisler? Bilip bilmeden konuşmasak mı?
Hocam sünnet olduktan sonra zevkte hiç azalma oldu mu?Kanka ben 8. sınıfta oldumDert etme yani. Fil borusu gibiydi utanmıştım doktordan da. Ama dert etme, üçünden gidince karizma olmasının yanında birkaç gün de keyif yapıyorsun. Malum ülke şartlarında mutlu olmak zor. Tadını çıkar.
Masallar? Bilip bilmeden konuşmasak mı?Hadisler? Bilip bilmeden konuşmasak mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.