Adam orada "takıyorum" dememiş ki, sadece "boyum kısa mı? Uzun mu? Normal mi? bilgim yok" demiş, sen "kusura bakma kısasın" demişsin, burada üzgün olduğunu belirtmiyor sadece merak ediyor "kısa boylusun" de geç, nesnel bir konuda"kusura bakma" demenin anlamı yok, 14 yaşın boy ortalaması en düşük 1.65'tir bundan kısa olanlar kısa kabul edilir.Evet genetiktir. Eğer boyunun kısa olmasından dolayı üzgün olan bir birey varsa boy genetiği ona göre bir kusurdur. Cümleyi çarpıtmayın lütfen.
Adam orada "takıyorum" dememiş ki, sadece "boyum kısa mı? Uzun mu? Normal mi? Bilgim yok" demiş, sen "kusura bakma kısasın" demişsin, burada üzgün olduğunu belirtmiyor sadece merak ediyor "kısa boylusun" de geç, nesnel bir konuda"kusura bakma" demenin anlamı yok, 14 yaşın boy ortalaması en düşük 1.65'tir bundan kısa olanlar kısa kabul edilir.
58 kiloyum boyum bence kısa değil.
172 mi atma kanka o ne öyle.
Sağlıklı bir vücudum olacak diğerleri napıyor podyuma filanmi çıkıyor14 yaşında vücut geliştirip napacaksın. Boyunda iyi sayılmaz kısasın sayılır.
Senin program nasıl işler bilmiyorum ama ben 15 yaşındayım. 1.75 boy, 68 kilom vardı. Oruçtan dolayı mı yoksa çok spor yapıyorum diye mi oldu bilmiyorum ama 10 kilo verdim ve 58 kilo oldum. Eskiden oruç tuttuğumda böyle olmuyordu.
Benim program şöyleydi. Bir uygulamadan yapıyordum. Orta seviyede 19 gün kol antrenmanı yaptım 5 gün arayla dinlenme günü vardı. Bazı günleri aksatarak 19 gün spor yaptım. Sonra ileri seviye tüm vücut antrenmanına başladım ve 3 gün yaptım. Ama çok zorlayıcıydı. Bunlardan sonra fark ettim ki çok kilo verdim ve eğer yaptığım spordan kaynaklı ise keşke spor yapmasaydım diyorum. Bütün yapım gitti ama karın kasları daha belli oldu. Eğer oruçtan dolayı ise bu dediklerime önem vermene gerek yok. Ben sadece yaşadığım bu olayı anlattım. Kilo vermemin nedeni belli değil.
Senin için bir diyet gibi olmuş o kadar da kötü değil kilon 58 gayet ideal ben kilo verdiğimde üstümde büyük bir yük kalkmış gibi hissettim her yerim ağrıyordu (kiloluyken)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.