Yazılımcı olmadığım için yazılım alanında tavsiye veremem ama mühendis olarak en önemli tavsiyem bu yaşta İngilizce öğrenmeye başlayın. Simpler diye bir uygulama var. Bir göz atın isterseniz.14 yaşındayım bu alana ilgim var ne ile nasıl başlayabilirim? Önerilerinize açığım.
14 yaşındayım bu alana ilgim var ne ile nasıl başlayabilirim? Önerilerinize açığım.
Etrafınızda GSB halk eğitim merkezleri gibi yerlerde bilgisayar kursları oluyor. Toplu bir şekilde öğrenip fikir danışmak akılda kalması amacıyla daha iyi olacaktır.
Eğer GSB halk eğitim merkezleri varsa mutlaka git hem sosyal bir çevre edinirsin ve kursu bittirdiğinde sertifikan olur elinde somut bir örnek olacak en azından ama yine de oraya gittiğin zaman bile en önemli şey senin istegin sadece orada ögrendiklerin yetmeyecek kendin proje oluşturmayı da ögrenirsen gerçekten ögrenirsin.
Dostum fazla şey istiyorsunuz bence temel olmalı, İngilizce temeli yoksa zaten gitsede cok anlam ifade edeceğini sanmıyorum. Realist olmalıyız bence dediğim gibi ilk İngilizce geliştirip sonra yazılımda neyi sevdiğini ve icin sevdiğini bulup o alana yöneldikten sonra bu dediklerini yapmalı diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.