14 yaşındayım ve aklıma sürekli cinsellik geliyor ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir ara bırakmıştım sonra başladım. Aktif bir şekilde günde 1-2 kere.
Günde 1-2 kere yapmak kötü bir alışkanlıktır, kafanızı dağıtın, bisiklet sürün, oyun oynayın ama günde 1-2 kere yapmayın.
Bir erkek hayatında maksimum 4-5 bin kere boşalabilir, şimdiden tüketmeyin depoyu. :)

Günde 1-2 kere yapmak kötü bir alışkanlıktır, kafanızı dağıtın, bisiklet sürün, oyun oynayın ama günde 1-2 kere yapmayın.

Kötü değil bence ya bilmiyorum sizin fikrinizde bu alışkanlık olsa bile ergenlik döneminden sonra böyle olacağını düşünmüyorum. Mastürbasyonun çok çok aşırıya kaçmadıkça bir zararı olacağını sanmam.

Bir erkek hayatında maksimum 4-5 bin kere boşalabilir, şimdiden tüketmeyin depoyu. :)
Gerçek mi bu ? Yani benim bildiğim her kalp atışında 1400 sperm üretiliyor. Benim bildiğim ortalama erkeklerde 40-50 yaşlarına kadar boşalabilir.

Gerçek mi bu ? Yani benim bildiğim her kalp atışında 1400 sperm üretiliyor. Benim bildiğim ortalama erkeklerde 40-50 yaşlarına kadar boşalabilir.
Orası ayrı bir gerçek, her boşalmada da 300-350 milyon sperm atıyor. Ama izlediğim ürolog böyle demişti.
Yani tam dolu isen 350 milyon. :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı