144 Hz monitör önerisi

60 FPS akıcıdır evet. Okuduğun şeyi anlama kabiliyetinin olmaması üzücü bir durum. 60 FPS'nin aşağısı akıcılığı bozar dedim, yukarısı bozar demedim.

Zaten bilgisayarına bakarsak 60 FPS üstü alamayacağını görüyoruz o zaman ne boş konuşuyorsun? 144 Hz görmemiş insanlar HZ muhabbeti yapmasın.

Aynen fakat Curved monitör FPS oyun deneyimimi kötü etkiler mi diye düşünmüyorum değil :/

Ben Faceit 9 lvlim CS:GO'da Curved bana daha iyi geliyor ikisini de uzun yıllar kullandım 1500R olması hem çok değil tam ortası o yüzden zaten FPS monitörleri Curved olur çoğunlukla.

30 FPS oyun için sınır değerdir, sabit 60 FPS akıcıdır. 60 FPS'nin altına düşüldüğünde hissedilir. Ben şahsen 40-50'lerde hissediyorum.
200-300 FPS 165Hz bir monitör kullanıyorum. FPS'im 60'a düştüğünde oyun oynanmaz hale geliyor. Daha önce deneyimlemediyseniz 60 FPS akıcı gelebilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı