Benim bulduklarımdan şu AOC 24" C24G1 144Hz 1ms VGA 2xHDMI DP FHD Freesync Curved Gaming Monitör | ITOPYA ve AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA bu hoşuma gitti açıkcası daha iyi önerisi olan var mıdır?
60 FPS akıcıdır evet. Okuduğun şeyi anlama kabiliyetinin olmaması üzücü bir durum. 60 FPS'nin aşağısı akıcılığı bozar dedim, yukarısı bozar demedim.
Attığın ki IPS panel görüntüsü daha iyi fakat akıcılık anlamında benim attığım TN panel daha iyi. TN görüntüsü gerçekten kötü.
Ben olsam Curved'ini AOC 24" C24G1 144Hz 1ms VGA 2xHDMI DP FHD Freesync Curved Gaming Monitör | ITOPYA bunu alırdım.
Aynen fakat Curved monitör FPS oyun deneyimimi kötü etkiler mi diye düşünmüyorum değil :/Curved o yamuk ama alınabilir iyi monitör.
Aynen fakat Curved monitör FPS oyun deneyimimi kötü etkiler mi diye düşünmüyorum değil :/
200-300 FPS 165Hz bir monitör kullanıyorum. FPS'im 60'a düştüğünde oyun oynanmaz hale geliyor. Daha önce deneyimlemediyseniz 60 FPS akıcı gelebilir.30 FPS oyun için sınır değerdir, sabit 60 FPS akıcıdır. 60 FPS'nin altına düşüldüğünde hissedilir. Ben şahsen 40-50'lerde hissediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.