144 Hz vs 75 Hz

Enes3841

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar öncelikle iyi akşamlar dilerim.
Benim bilgisayarımda şu anda dandik bir monitör var Samsung. Yeni monitör almak istiyorum aklımda şu 2 monitor var. RX 570 ekran kartı.

144Hz
75Hz

Sizce hangisini almalıyım ve neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
144Hz ile 75Hz farkı oldukça anlaşılabilir seviyede. 144Hz öneririm ama RX570 144 FPS veremeyeceği için paran çöpe gider. O ekran kartına 75Hz almalısın. Yanlış öneriler vermeyin lütfen.

CS:GO, R6 tarzı oyunlar oynuyorsanız veya ileride ekran kartınızı güncellemeyi düşünüyorsanız 144 Hz bir monitör alabilirsiniz. Diğer türlü 75 Hz işinizi görecektir.

144Hz ile 75Hz farkı oldukça anlaşılabilir seviyede. 144Hz öneririm ama RX570 144 FPS veremeyeceği için paran çöpe gider. O ekran kartına 75Hz almalısın. Yanlış öneriler vermeyin lütfen.
Arkadaşım belki 144 Hz alabileceği oyunlar oynuyor? Belki CS:GO hastası? Bize bir şey belirtmiş mi? Bize iyi ve daha iyisi arasında seçim yapın demiş biz de en iyisini seçiyoruz alma durumu varsah aliyle.

Öncelikle şu şekilde belirteyim eğer oynadığınız oyun 144 FPS ve daha fazlasını sürekli alabiliyorsanız ( şu dönemde CS:GO oyunundan başkası zor ) 144 Hz tercih etmeniz daha iyi olacaktır. 144 Hz ile 75 Hz arasındaki fark ne diye sorarsanız biri saniyede 144 kare gösterirken diğeri 75 kare gösteriyor. Benim fikrim 144 FPS alıyorsanız 144Hz monitör almanız tarafında :)

Merhabalar öncelikle iyi akşamlar dilerim.
Benim bilgisayarımda şu anda dandik bir monitör var Samsung. Yeni monitör almak istiyorum aklımda şu 2 monitor var. RX 570 ekran kartı.

144Hz
75Hz

Sizce hangisini almalıyım ve neden?
RX570 ile 75 FPS üzerine çıkabilmek zor, ama param var, ileride RX590'a geçerim falan diyorsanız 144 Hz tercih ediniz, bütçe meselesi :)

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Çoğunluk 75 Hz al demiş ve benim kafam RX 590'a takıldı. Peki benim ekran kartım Asus ROG Strix RX570, siz bana Sapphire RX590 Nitro+Special Edition 8GB almamı mı öneriyorsunuz şimdi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı