144Hz ucuz monitör vs 75Hz marka monitör

Siz olsanız aynı fiyatta hangisini tercih edersiniz ve kullanmak üzere alırsınız ?

• Oy verenlerin toplamı
    42
  • Anket kapandı .
Sisteminiz ve bütçeniz göz önünde olmadan kör bir soru olur. Mesela sistemiz hikayeli oyunlarda bile 150-200 FPS veriyorsa 75 Hz ile oynamak pek mantıklı değil, aynı zamanda sisteminiz 30 FPS veriyorsa 144 Hz almak mantıklı değil.
Alacağımdan dolayı sormuyorum siz olsanız hangisi diye soruyorum. Sisteminiz iyiymiş olarak farzedin.

Son düzenleme:
Aynı fiyatta.

A:
144Hz TN panel Rampage, Gamepower, Game Booster, James Donkey vb. gibi monitörleri almak.

B:
75Hz IPS panel Philips, ASUS, Samsung, LG, Gigabyte, HP, MSI vb. gibi bilen markalardan kaliteli monitör almak.

(Sisteminiz iyi fps veriyor olarak farz edin)
Hangisi?

Sadece merakımdan soruyorum. Alacağımdan dolayı sormuyorum. Benim cevabım B.
TN panele para verilmez IPS monitör daha iyidir.

144 alırım 75 Hz kullanıyorum arada 2 kat yavaşlık var kötü ve ghosting sorunuda olsa görüntü 2 kat hızlı yenilenir. Şuan 15 yıllık 75 Hz kullanıyorum sıfır 75 Hz monitöre bence para verilmez.
TN panel ile IPS farkını biliyor musunuz?
Yani 144 Hz IPS olsa düşünülebilir..

TN panel ile IPS farkını biliyor musunuz?
Yani 144 Hz IPS olsa düşünülebilir..
İki panelide 75 Hz Samsung ve Philips olarak uzun süre deneyimledim. Işık hüzmesi ve renk solukluğu dışında çok büyük fark hissetmedim. 144 Hz benim gibi sürekli FPS oyunu oynayan biri için daha iyi.

Bana TN panel demeyin. 60HZ IPS'yi bile TN panel dandik markalı ürüne tercih ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı