144Hz vs 75Hz

144 Hz al geç yani tazeleme hızı çok etkili 75 Hertz 60 Hz ile neredeyse aynı gerek yok 144Hz alın hocam.

Şu an sistemde o kadar iyi değil yani çoğu oyunda 100FPS alamam ilerleyen zamanlarda işimi elime alayım o zaman kazandığım para ile monitörü de arttırırım sistemi de yükseltirim diye düşünüyorum.

Şu an sistemde o kadar iyi değil yani çoğu oyunda 100FPS alamam ilerleyen zamanlarda işimi elime alayım o zaman kazandığım para ile monitörü de arttırırım sistemi de yükseltirim diye düşünüyorum.

E o zaman sistemi topladığın veya toplayacağın zaman yazarsın.

Sistemimiz tamamen aynı. 144Hz almanıza hiç gerek yok çünkü hiçbir oyundan o kadar FPS alamadım. Ben 22MK400H-B kullanıyorum 600TL'ye almıştım işimi görüyor.

Zaten şu an benim kullandığım monitör TV ekranıydı artık çok gözüme batmaya başladı yani bundan bir tık daha iyisi olsa yeter. Teşekkür ederim yorumunuz için.
E o zaman sistemi topladığın veya toplayacağın zaman yazarsın.

Şu an kullandığım monitör TV ekranı artık oyunlar zevk vermemeye başladı o yüzden bir tık iyisini düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı