15.000 TL Araba Tavsiyesi

K4NG4L

Kilopat
Katılım
3 Temmuz 2016
Mesajlar
429
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öğrenciyim, mezuna kaldım, ehliyetimi yeni alacağım. Bu fiyatta masrafı çok olmayacak bir araba önerisi istiyorum. Mümkünse sedan olmaması tercihim, uzun arabalar çok zorluyor beni.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyatlara düzgün bir araç bulmak imkansız hale geldi. Şahinlere 12-13 bin TL istiyorlar malesef. Arkadaşların önerilerini ben de merak ettim takipteyim.
 
96-98 Hyundai Accent 1.5 GLS düşünüyorum bu aralar. Sedan maalesef ama ufak araç. 15-16 civarı bulunabiliyor. Sorunsuz olduğu söyleniyor. Parçası bol ucuz diyorlar. Normalde 20-25 arası bir Volvo S40 düşünüyordum ama o da arıza çıkaracak illa ki. Üstelik parça fiyatı daha yüksek.

Farklı düşüncesi olan varsa yazsın. Ne kadar bilsen de danış demişler.

Bir de Fiat Bravo var. 2000-2001 modeli 14-18 arası bulunuyor. Hyundai'e göre daha konforludur sanırım. Tek kapılı ufak bir araç ama elden çıkarması zor olur diyorlar.

Bunlar hep forumlardan elde ettiğim bilgiler. Daha hiç aracım olmadı ilk kez almayı düşünüyorum ben de.
 
fiat bravodan uzak durun özellikle 2000 motor olanlardan.o fiyatı bulabilirsen tipo s,tempra uno veya 1.3 hyundai accent olur.(rampalarda boğulur biraz hyundai)1.5 accent bulman zor bulsanda temiz olmaz masraflı olur.20,000 tl ye çıkabilirsen clio symbol veya fiat marea olabilir
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı