PhysicalDecline
Hectopat
Dostum sadece diyet yapma yeter, abur cubur dışında her şeyden ye. Dediğim vitamin takviyelerini alabilirsin, özellikle D vitamini çok çok önemli güneşe çıkmayan biriysen. Yeşil yapraklı sebzelerin hepsinde kalsiyum bulunuyor, herhangi birinden her öğün bolca ye, ya da o sebzelerden salata yap. Yardım edebileceğim bir şey olursa yaz sorun yok yardımcı olurum zamanında baya araştırmıştım.
Yok diyet yapmam zaten yaklaşık 4 aydır kilo almaya çalışıyordum normalde 51 kiloydum 55 oldum 59, 60 yapana kadar biraz fazla yiyip sonra sabit tutarım kilomu. Sebze hiç yemeyen biriyim normalde ama mecbur yiyeceğiz artık. Vitamin konusu sıkıntı değil takviye haplarım var evde onları hallederim. Önerilerin için çok teşekkürler.
Ne diyorsun ya? Bi kaybol git, işin gücün yok gelmişsin burda yok bebe yok ağlıyor falan diyor. Sen kimsin? Sana mı soracağım açacağım konuyu-içeriğini? Burada diğer konular gibi boyum kaç olur gibi aptalca şeyler sormadım, beslenmemle ilgili, gelişimimle ilgili bilgili insanların yardımcı olacağı mantıklı sorular sordum. Ama senin gibilerine laf anlatılmaz.