15 yaş için creatin kılavuzu

Hangi Creatin Markası Alınmalı

• HIQ

Oy: 1 10,0%
  • Hardline

Oy: 3 30,0%
  • BigJoy

Oy: 2 20,0%
  • Protein Ocean

Oy: 4 40,0%

• Oy verenlerin toplamı
    10
178cm boy 68kg hocam birkaç konuda bazı bilgisizler creatin alacağına protein tozu kullan demişler onlara sebep yazdım.

Hocam normal insan vücudu için kilo başına 0.35ML almak gerekiyor. Sizin için hesapladığımızda 2,4 litre içmeniz gerekiyor. Creatine için de yarım litrenin yeteceğini düşünür isek 3 litre su sizin için yeterli olur.
Bu şekilde kullanır iseniz sıkıntı çekmezsiniz.

Hocam bu söylentiyi çok duyuyorum ama 1 senedir bigjoy creatine kullanmama rağmen günde 2 litre su içiyorumdur Max bir sorun olmadı böbreklerimde falan.

Zaten sağlıklı bir insan günde 2 litre su içmeli. Bence bir doktara gösterin sizin yanlışınız var.

Hocam bu söylentiyi çok duyuyorum ama 1 senedir bigjoy creatine kullanmama rağmen günde 2 litre su içiyorumdur Max bir sorun olmadı böbreklerimde falan.

Zaten ben zorla içmiyorum 4-5 litre su. Günde 5 gram kreatin alıyorum. Kendi isteğim dışında susadığım halde içiyorum o kadar. Zorlasam daha fazla bile içerim. Siz susamıyor musunuz 2 litre az gibi?

Zaten ben zorla içmiyorum 4-5 litre su. Günde 5 gram kreatin alıyorum. Kendi isteğim dışında susadığım halde içiyorum o kadar. Zorlasam daha fazla bile içerim. Siz susamıyor musunuz 2 litre az gibi?

2 litre normal insana bile yetmez gibi geliyor bana hocam.

Hocam vallahi ben hiç susamiyorum gün içinde 1 litre Max içiyorum spor salonundada 1 litre şişe bitiriyorum daha fazlasını içemiyorum bu şekilde 1 senedir creatine kullanıyorum bir zararı olmadi.

2 litre normal insana bile yetmez gibi geliyor bana hocam.

Sabah 8'den 2'ye kadar okulda 1 damla su içmiyorum eve gelince spora kadar 2 3 bardak icip creatine atiyorum spor salonunda 1 litre bitiriyorum akşam yatmadan 1 bardak içiyorum toplam Max 2 litre ediyor sürekli böyleyim bir zararı olmadi.

Hocam vallahi ben hiç susamiyorum gün içinde 1 litre Max içiyorum spor salonundada 1 litre şişe bitiriyorum daha fazlasını içemiyorum bu şekilde 1 senedir creatine kullanıyorum bir zararı olmadi.

Bende de var hocam o. 2 gün su içmeyeyim hiç bana mısın demez asla susamam. Kendi isteğimle gidip içmem gerekiyor.

Sabah 8'den 2'ye kadar okulda 1 damla su içmiyorum eve gelince spora kadar 2 3 bardak icip creatine atiyorum spor salonunda 1 litre bitiriyorum akşam yatmadan 1 bardak içiyorum toplam Max 2 litre ediyor sürekli böyleyim bir zararı olmadi.

Yaş kaçtı hocam sizin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ olun hocam bigjoy veya HIQ sipariş edeceğim gibi duruyor bir de sizlere kaç ölçek kullanmam gerektiğini sormak istiyorum normal kutu arkasında yazanamı uyayım yoksa yarım ölçek gibi mi kullanayım?

Kutuda zaten 5 gr önerir muhtemelen. Önerilen dozu aşma. Yükleme yapmak gibi bir hataya düşme. Kutudaki tavsiyeye uy o şekilde devam et. Su ile karıştırıp içmen daha doğru olacak. Ne kadar doğru bilmiyorum ama spordaki hocam bana su ile karıştır ağıza dökme emilimi daha mı kolay oluyor ne demişti. (halen ağzıma döküyorum) ve karbonhidrat tükettiğim bir öğünden sonra içiyorum genelde akşam yemeği sonrası. Hep aynı saatte alıyorum.

Kutuda zaten 5 gr önerir muhtemelen. Önerilen dozu aşma. Yükleme yapmak gibi bir hataya düşme. Kutudaki tavsiyeye uy o şekilde devam et. Su ile karıştırıp içmen daha doğru olacak. Ne kadar doğru bilmiyorum ama spordaki hocam bana su ile karıştır ağıza dökme emilimi daha mı kolay oluyor ne demişti. (halen ağzıma döküyorum) ve karbonhidrat tükettiğim bir öğünden sonra içiyorum genelde akşam yemeği sonrası. Hep aynı saatte alıyorum.

hocalarım sizce hangi marka tercih edilmeli üstteki ankete bakabilirmisiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı