15 yaşında 55 kilo birisi nasıl kilo alabilir?

• Konuyu başlatan Henss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 1.693

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A520M-K
Ryzen 3 1200
8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM
Asus Expedition RX 470 4 GB
Aerocool VX Plus 400
Toshiba 1 TB HDD
Lexar 256 GB M.2 SSD
Merhaba. Fazla da yemek yesem az da yemek yesem kilo alamıyorum. Nasıl kilo alabilirim? Yaşım 15 - kilom 55 - boyum 1.70. 60 kilo olsam yeterli. Benim gibi olup kilo alanlar nasıl kilo aldı? Şimdiden teşekkür ederim.

Kilo alamamanız neyle ilgili? Yediğiniz yemek karnınızda durmuyorsa dahiliyeye görünmekte fayda var.
Bilmiyorum hocam. Metabolizmam hızlı olabilir. Dahiliyeye görünmek mantıklı geldi. Müsait olduğum bir ara dahiliyeye görüneceğim. Eğer sorun yoksa bana bir diyetisyen yolu göründü demektir. :D

Cips pattes kızartması ye ve LoL oyna.
Deneyecektim. Ancak LoL sarmadı. Belki 30 FPS'den dolayıdır. :D

Bilmiyorum hocam. Metabolizmam hızlı olabilir. Dahiliyeye görünmek mantıklı geldi. Müsait olduğum bir ara dahiliyeye görüneceğim. Eğer sorun yoksa bana bir diyetisyen yolu göründü demektir. :D

Deneyecektim. Ancak LoL sarmadı. Belki 30 FPS'ten dolayıdır. :D
Aynı sorun bende de vardı ve sık tuvalete giden biriyim. Birden bu sorunu bu şekilde bağdaştırdım ve kan testi yaptım. Size de aynı şekilde öneriyorum.

Merhaba. Fazla da yemek yesem az da yemek yesem kilo alamıyorum. Nasıl kilo alabilirim? Yaşım 15 - kilom 55 - boyum 1.70. 60 kilo olsam yeterli. Benim gibi olup kilo alanlar nasıl kilo aldı? Şimdiden teşekkür ederim.

Dostum fazla yemek yesem de kilo alamıyorum demişsin öyle bir şey yok günlük yaktığın kalori sayısından daha az yemek yiyorsundur bu yüzden kilo alamıyorsundur. Mesela günlük okula gidip geliyorsun okulda futbol filan oynuyorsun diyelim, atıyorum 2000 kalori yakıyorsun kilo almak için de 3000 kalorilik yemek yemen lazım mantık böyle kısacası kalori hesabı yapman lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı