15 yaşında 55 kilo birisi nasıl kilo alabilir?

• Konuyu başlatan Henss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 1.707
Hayır. Gainer saçmalıktır. Marketten kalori değeri daha yüksek besinler alması daha iyi olacaktır.

Geldi yine bir tane daha protein tozu içmeyin kanser yapıyor diyen arkadaş.

Maalesef. Ama kendi çabamla kilo alıp ailemi gainer için ikna etmeye çalışacağım. İzin verirlerse. :D

Yan etkileri olur mu?

Hayır hiçbir yan etkisi yok araştırabilirsin arkadaşın bilgili olduğunu sanmıyorum. Çok kasmana gerek yok kendini illa gainer almam lazım ailemi ikna etmem lazım diye yemek yiyerek de büyüyebilirsin.

Hayır hiç bir yan etkisi yok araştırabilirsin arkadaşın bilgili olduğunu sanmıyorum.
Tamam hocam. Cevabınız için teşekkürler. Bunu ailemle konuşacağım.

Hayır hiçbir yan etkisi yok araştırabilirsin arkadaşın bilgili olduğunu sanmıyorum. Çok kasmana gerek yok kendini illa gainer almam lazım ailemi ikna etmem lazım diye yemek yiyerek de büyüyebilirsin.

Ne alaka arkadaşım? Birçok kez kullanmış biri olarak söylüyorum. Gainer insanı sadece yağlandırır. Onun yerine et, süt ve süt ürünleri, pirinç gibi ürünleri tüketse daha sağlıklı bir kilo artışı olmaz mı? Birkaç paragöz koç öneriyor diye insanların bütçelerine ve beklentilerine maydanoz olmayın. Arkadaşa ailesinden izinsiz işlere girmesi içinde teşvik etmeyin.

Ne alaka arkadaşım? Birçok kez kullanmış biri olarak söylüyorum. Gainer insanı sadece yağlandırır. Onun yerine et, süt ve süt ürünleri, pirinç gibi ürünleri tüketse daha sağlıklı bir kilo artışı olmaz mı? Birkaç paragöz koç öneriyor diye insanların bütçelerine ve beklentilerine maydanoz olmayın. Arkadaşa ailesinden izinsiz işlere girmesi içinde teşvik etmeyin.

Ben de kullandım birçok kez yağlandırır mı? Evet yağlandırır çünkü şeker filan var için de durty bulk yapıyorsa kullanabilir hızlı bir kilo artışı için. Onun yerine tabii ki de dediğiniz gibi normal besinler yerse daha iyi olur daha sağlıklı olur pirinç gibi, hiç bir şey normal besinin yerini tutmaz tabii ki ama hızlı kilo artışı istiyorsa kullanabilir. Kesin almalısın filan gibi bir şeyler demedim istersen alabilirsin dedim. Ailesinden de izinsiz işlere yine teşvik etmedim üstkeki mesajımda da belirtim zaten ailen izin vermiyorsa alma illa almasın kullanmalısın gibi şeyler söylemiyorum diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı