15 yaşında basketbola başlanabilir mi?

sabays

Hectopat
Daha fazla  
Öncellikle merhaba, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Daha demin PC oynuyordum ve acaba vasıfsız mıyım dedim. Bu yıl basketbola başlamak istiyorum. Aranızda bu konu hakkında tecrübeli olan var mı? Yaş 15, boy 1.67. Şansım var mı sizce? Arkadaşlarla oynuyorduk, hoşuma gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncellikle merhaba, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Daha demin PC oynuyordum ve acaba vasıfsız mıyım dedim. Bu yıl basketbola başlamak istiyorum. Aranızda bu konu hakkında tecrübeli olan var mı? Yaş 15, boy 1.67. Şansım var mı sizce? Arkadaşlarla oynuyorduk, hoşuma gitti.
Var hocam başlayabilirsiniz

Yaşa bakma dostum ne zaman istersen başla. Sporun yaşı olmaz ;)

Hocam, inşallah sizi basketbol boy arttırıyor diye kandırmamışlardır. Sadece kandaki büyüme ''growth hormon'' u arttırıyor. O da spor yaptığınız için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı