125824
Hectopat
Artık boyumu vs. falan umursamıyorum, 174üm şimdilik. Bana göre ideal bir boy.son durum nedir hocam boyun uzadımı kaç oldu 1 senede
Artık boyumu vs. falan umursamıyorum, 174üm şimdilik. Bana göre ideal bir boy.son durum nedir hocam boyun uzadımı kaç oldu 1 senede
Arkadaşlar 15 yaşındayım boyum son 4 aydır 168'de kaldı, hiç uzamıyor, ne yapabilirim? Sokakta yaşıtlarıma bakıyorum zamanında benden kısa olanlar beni hep geçmiş, sizce benim uzamama sebebim nedir? Acaba kronik bağırsak hastalığım olduğu için midir?
Yok kanka son 1 yıldır neredeyse hiç uzamadım diyebilirim. Uzasa da 1-2 cm falandır max. 175im şu an. 18e gireceğim yakında. Memnunum boyumdan.Kanka boyun uzadımı benim de bağırsağımda crhon hastaliği var 15 yaşında 1.70 boyum uzar mıyım sence sen uzadinmi.
Yok kanka son 1 yıldır neredeyse hiç uzamadım diyebilirim. Uzasa da 1-2 cm falandır Max. 175'im şu an. 18e gireceğim yakında. Memnunum boyumdan.
Ayrıca boyun ideal.
18 yaşından sonra çok da uzama bekleme derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.