15 yaşında ekipmansız spor yapmak

bukix06

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, evde ekipmansız spor yapmak istiyorum. Amacım kilo almak için ek takviye satın aldım bunun göbek yapmayıp vücuda gitmesi biraz da kollarımın gelişmesini istiyorum. Evden yapmak zorundayım evde de ekipmanım yok fakat havlu, damacana gibi şeyler var tabii işe yararsa bunlar. Bilek ve kollara daha çok önem vermek istiyorum ne yapmam lazım? Play Store'daki uygulamalar vesaire işe yarar mı?

Merhaba, evde ekipmansız spor yapmak istiyorum. Amacım kilo almak için ek takviye satın aldım bunun göbek yapmayıp vücuda gitmesi biraz da kollarımın gelişmesini istiyorum. Evden yapmak zorundayım evde de ekipmanım yok fakat havlu, damacana gibi şeyler var tabii işe yararsa bunlar. Bilek ve kollara daha çok önem vermek istiyorum ne yapmam lazım? Play Store'daki uygulamalar vesaire işe yarar mı?

Calisthenics araştırın.

Bir adet barfiks demiri ile yapamayacağınız egzersız yok şu kanalı öneririm https://www.youtube.com/@asrncagozdemir/featured

Hocam sinav, mekik, plank ve diger sinav cesitleri ile cogu bolgeyi calisirsiniz ama ne kadar etkili olur bilemem, bence bi barfiks demiri en azindan kesinlikle lazim.

Calisthenics araştırın.
Bir adet barfiks demiri ile yapamayacağınız egzersız yok şu kanalı öneririm https://www.youtube.com/@asrncagozdemir/featured
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğiniz kanalın videosunu buldum,sizce iyi midir?

Hocam sinav, mekik, plank ve diger sinav cesitleri ile cogu bolgeyi calisirsiniz ama ne kadar etkili olur bilemem, bence bi barfiks demiri en azindan kesinlikle lazim.
Çok uygun fiyatlara alabilirsiniz hocam sizi çok rahatlatır inanın sırt bicepsi forearmları aktif olarak çalışır gücünüzü de arttırırsınız.
Aileden gizli yapıyorum bundan dolayı da pek sıcak bakmıyorum ona.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dediğiniz kanalın videosunu buldum, sizce iyi midir?

Evde o videoda gösterilenlerden farklı bir şey yapmanız zor zaten hocam gösterilenleri deneyin hakkını vererek yarın ağrırsa gelişme vardır kendin karar vereceksin.

Dediğiniz kanalın videosunu buldum, sizce iyi midir?

Bu video ile spora başladım. Calisthenic emek ve zaman isteyen bir spor sen kanı hızlı akan ve hemen sonuç görmek isteyen biri gibi geldin. 1 ay kadar yapıp salona yazıldım ben 16 yaşındayım. Görece iyi sayılacak bir vücudum var 4 aydır salondayım geçmişim tabii ki vardı.
Şu an cut başlıyorum bakalım nasıl olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı