15 yaşında nasıl para kazanabilirim?

mutiant

Hectopat
Yer
Midland
Merhaba, 15 yaşında 9. sınıf lise öğrencisiyim. Çalışıp az da olsa kendime ek gelir sağlamak istiyorum. Bunu nasıl yaparım? İnternette anket doldurma, reklam izleme gibi şeyler gördüm ama güvenemedim. Orta bir bilgisayarım var, internetten kolay, zorlamayacak şekilde nasıl para kazanabilirim?

Coinlere para yaptırabilirsiniz ancak 18 yaş altı için bir platform var mı bilmiyorum.
Onun dışında yapılabilecek pek bir şey yok. Ben de 11.sınıf öğrencisiyim. Yaşadığım yerde ucuza satılan şeyleri diğer bölgelere satıyorum.

Flutter ile programlama yapmaya başlayabilirsin mesela;

Flutter ile programlama yapmaya başlayabilirsin mesela;

Hocam program güvenli mi ve tam olarak ne yapabiliriz benim de harçlık çıkartmaya ihtiyacım var anlatır mısınız biraz?

Anket doldurma şeylerini kullanan arkadaşlarım var ayda 20TL falan kazanıyorlar o kadar anket doldurarak, bence değmez.
Ben senin yaşındayken fındık falan topluyordum sende orada bir şeyler toplayabilirsin.

Merhaba, 15 yaşında 9. sınıf lise öğrencisiyim. Çalışıp az da olsa kendime ek gelir sağlamak istiyorum. Bunu nasıl yaparım? İnternette anket doldurma, reklam izleme gibi şeyler gördüm ama güvenemedim. Orta bir bilgisayarım var, internetten kolay, zorlamayacak şekilde nasıl para kazanabilirim?
Reklam izleme anket doldurma falan ile zamanını boşuna harcama şu dönemde hep e-ticaret konuşuluyor dropshipping vb. Araştırıp en uygun olanını deneyebilirsin tabi sabır isteyen birşey ve zaman gerek onun dışında photoshop üzerinden öğrenip afiş/reklam tasarımları yapabilirsin

Hocam program güvenli mi ve tam olarak ne yapabiliriz benim de harçlık çıkartmaya ihtiyacım var anlatır mısınız biraz?

Mesela Flutter'da mobil uygulama yazabilirsin. Aynı zamanda yazdığın programı da çok iyi paralara satabilirsin.

O kadar zor değil. Güvenli olduğunu söyleyenler var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı