15 yaşında sakal normal mi?

mataleon

Decapat
Sakal mı hormonlardan kaynaklanan tüyler mi bilmiyorum. Bu yaşta normal olduğunu düşünüyorum çünkü arkadaşlarımda da var. Bu yaşımda az da olsa sakalımın olması garip gözüküyor. Sizce ne yapmalıyım? Hiç gözükmesin istiyorum. Jilet vesaire vurmak istemiyorum daha çok çıkar diye.

Sakal mı hormonlardan kaynaklanan tüyler mi bilmiyorum. Bu yaşta normal olduğunu düşünüyorum çünkü arkadaşlarımda da var. Bu yaşımda az da olsa sakalımın olması garip gözüküyor. Sizce ne yapmalıyım? Hiç gözükmesin istiyorum. Jilet vesaire vurmak istemiyorum daha çok çıkar diye.
Makine ile kes. 19 yaşındayım hala makine ile kesiyorum.

@mataleon jilet vurunca daha çok çıkar diyenler de bir bitmedi hocam inanma sen onlara. Yaş ilerledikçe illaki çoğalacak fakat jilet vurduğun için değil. Jilet vurunca sadece kalın çıkar. Yüze tüy dökücü kullanılır mı bilmiyorum hiç denemedim araştır istersen.

Normal yavrum normal benim de 8. Sınıfta çıkmaya başladı 9. Sınıfın yazında top sakalım vardı 10da baya sakalla geziyordum. Çok normal bizim ailede hep öyle çıktı. Ama genelde daha yumuşak oluyordu 8deyken.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı