15 yaşında spora başlanır mı?

Daha fazla  
Merhaba, 1.80 boyundayım ve 83 kiloyum, spora başlamak istiyorum fakat 1 hafta sonra bırakır mıyım orasından pek emin değilim. Tek başıma gideceğim, maalesef ki bir ortamım yok. Sizce bu spora gitme hevesi devam eder mi? Ayrıca 15 yaşında spora gitmek ne kadar mantıklı? Cevaplarınızı bekliyorum.

Merhaba, 1.80 boyundayım ve 83 kiloyum, spora başlamak istiyorum fakat 1 hafta sonra bırakır mıyım orasından pek emin değilim. Tek başıma gideceğim, maalesef ki bir ortamım yok. Sizce bu spora gitme hevesi devam eder mi? Ayrıca 15 yaşında spora gitmek ne kadar mantıklı? Cevaplarınızı bekliyorum.

Cidden kendini geliştirmek isteyen gider hocam. Vaktiniz ucu ucuna yetiyorsa gidemeyebilirsiniz ama kendinize ayıracak fazladan vaktiniz varsa gitmekte fayda var.

Benim önerim sıkılmamak için bir kulaklık al veya varsa kullan Bluetooth'lu kulaklık işine yarar kulak içi kulakdışı senin tercihine göre ama kulak içi sporda daha iyidir diye tahmin ediyorum

Sinir stresin varsa kendine yönelik ileriye yatırım yapmak istiyorsan güzel bir fikir olabilir bir ilk ay hareketlerin doğru formunu öğren zamanla yerine oturacaktır ağır girmene gerek yok bir de biraz yeteneğin varsa müziğe yönel piyano gitar tarzı bir enstrüman bil. Ne işim var bunlara diye düşünme bunlar hep geleceğe yatırım.

Önerim boks torbası ve eldiven al onun ile başla stres atarsın tak kulaklığını o kadar keyifliki... Yağlı isen günlük 10-15 dk yürü ısın 30 dk bisiklet sür dengeli beslen değil isen ufak ufak başlayabilirsin engel yok.

Spora başlamanın yaşla ilgisi yok, 3 yaşındaki çocuk da başlayabilir. Şimdiden gitme hevesim kaçar mı gibi düşüncelerin olduğu için maalesef devam ettiremeyeceksin gibi görünüyor.

Not: Sakın evde kum torbası vs. ile yumruk, tekme çalışmaları yapma kendi kendine, önceden tecrüben yoksa bileğini kırman veya sakatlanman yüksek olasılık.

Yapmanı tavsiye ederim güçlenmek, stres atmak, vücudunun şekillenmesi ve sosyal ilişkilerine faydası olur dipnot: İlk birkaç hafta muhtmelen adamakıllı antrenman yapamayacaksın daha yeni olduğun için ama alışırsın.

Cidden kendini geliştirmek isteyen gider hocam. Vaktiniz ucu ucuna yetiyorsa gidemeyebilirsiniz ama kendinize ayıracak fazladan vaktiniz varsa gitmekte fayda var.

Hocam 4 ve 7 arasında müsaitim sadece oda okuldan gelince.
Ve ekstra sormak istediğim bir şey var spor salonuna giderken yanimda ne götürmeliyim nasıl bir program olmalı oraya gidince dımdızlak kalmak istemiyorum çünkü.

Hocam 4 ve 7 arasında müsaitim sadece oda okuldan gelince.
Ve ekstra sormak istediğim bir şey var spor salonuna giderken yanimda ne götürmeliyim nasıl bir program olmalı oraya gidince dımdızlak kalmak istemiyorum çünkü.

Program kişiye göre değişir sana iyi program yazabilecek hoca gibi birisi olsa daha iyi olur. Spora giderken yanınıza varsa ek takviye shake gibi bir şey alabilirsiniz en azından 1.5 litre su alırsınız. Yedek kıyafet ve spor kıyafeti olabilir.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı