15 yaşında vücut geliştirmek boyu kısaltır mı?

hyperoot

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G870 (RTX4060, i5 13. Nesil, 16 GB Ram, 1 TB SSD)
İyi sosyaller :)

Gerçekten düzgün bir bilgi ve sebep ile sorumu cevaplayabilir misiniz rica etsem? Ciddi şekilde merak ediyorum.

İyi sosyaller :)

Gerçekten düzgün bir bilgi ve sebep ile sorumu cevaplayabilir misiniz rica etsem? Ciddi şekilde merak ediyorum.

Boyun kac? Belki 1-2cm kisalabilir ama sanmiyorum ben 14 yasinda başladım kisalma gormedim sabit de durmuyor hala uzamaya devam ediyorum insanlarin ne dedigini umursama sen disiplinli oldugun surece boyunda uzar vucudunda gelisir.

Sürekli ve yoğun şekilde ağırlık antrenmanları yaparsanız kısalmasına sebep olabilir.

Bence hareketten harekete gore degisir mesela deadlift gibi bir hareketin kisaltabilecegini dusunuyorum ama onun icinde 50-100kg ile falan yapman lazim spora yeni baslamis birisi en fazla 30 falan kaldiriyordur.

Bence hareketten harekete gore degisir mesela deadlift gibi bir hareketin kisaltabilecegini dusunuyorum ama onun icinde 50-100kg ile falan yapman lazim spora yeni baslamis birisi en fazla 30 falan kaldiriyordur.
50-100'ü hayatında spor yapmamıs biri kaldırır zaten. Yüksek bir ağırlık hiç değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı